Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος - Οι πρώτες φωτογραφίες

Τελικά έκανε Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος - Οι πρώτες φωτογραφίες

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4 και ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" στον αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξη του, όπου τον παρέλαβαν πρόσωπα της παραγωγής του Ατζούν.

Ο ζαχαροπλάστης όπως φαίνεται έκανε Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο και όχι με την οικογένεια του, αφού τα ξημερώματα της Τρίτη πάτησε το πόδι του στα πάτρια εδάφη.

Ο 37χρονος, συνοδευόμενος από ανθρώπους της παραγωγής, και φορώντας καπελάκι και μάσκα προστασίας, έφτασε στην Αθήνα και μετά από πέντε μήνες θα δει τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος επιστροφή

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος Ελ  Βενιζέλος

Με πόσα λεφτά έφυγε από το Survivor 4 ο Κώστας Παπαδόπουλος

Όλα έγιναν ξανά όπως σας τα είχαμε εδώ στο Youweekly.gr μέσα από το καθιερωμένο μας spoil, συν του ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως σας αποκαλύψαμε από τα ποσοστά της ψηφοφορίας, βγήκε τελευταίος και με διαφορά στην προτίμηση του κοινού. Εντάξει, αυτό δεν ήταν έκπληξη. Έκπληξη ήταν το ποιος πήρε τους περισσότερους.

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.