Survivor 4: Τα ποσοστά της χθεσινής 28/4 ψηφοφορίας

Ποιος βγήκε πρώτος και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο μάλιστα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα ποσοστά της χθεσινής 28/4 ψηφοφορίας

Στο χθεσινό 28/4 επεισόδιο του Survivor δεν εκπλαγήκαμε καθόλου με όσα έγιναν γιατί σας τα είχαμε πει από νωρίς εδώ στο Youweekly.gr! Νίκη στους Μπλε και Κώστας Παπαδόπουλος εκτός παραλίας!

Όπως ξέρετε στο Youweekly.gr δεν ξεφεύγει τίποτα και ειδικά εφόσον αφορά το ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Έχουμε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης... Γι' αυτό και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα ΚΑΙ τα ποσοστά της χθεσινής ψηφοφορίας, όπως ακριβώς μας τα μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο. Τι άλλο να κάνουμε πια; Σπαθιά να καταπιούμε; Για εσάς τα κάνουμε όλα!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω ποσοστά, η αποχώρηση του ζαχαροπλάστη ήταν πανηγυρική αφού απείχε πολύ σε ψήφους από τον ακριβώς προηγούμενο που ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τριαντάφυλλος έμεινε και 9η φορά μέσα αλλά αυτός που πήρε όλη την υποστήριξη του κοινού ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, που έχει αρχίσει να γίνεται πολύ αγαπητός στο κοινό.

Τα ποσοστά της ψηφοφορίας του Survivor

  • Τζέιμς Καφετζής 53%
  • Τριαντάφυλλος 29%
  • Γιώργος Ασημακόπουλος 12%
  • Κώστας Παπαδόπουλος 6%

Πόσα χρήματα μάζεψαν ΣΚΑΙ και Ατζούν από τις 8 φορές που ήταν υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, το κανάλι και η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό από τις οκτώ προηγούμενες υποψηφιότητες του τραγουδιστή. Πιο αναλυτικά, ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πιο δημοφιλής από όλους τους παίκτες του ριάλι με ποσοστά που ξεκινούν από 15% και φτάνουν στο 40% έχει φέρει στο ταμείο από 120.000 μέχρι 320.000 ευρώ.

Το ποσό αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με τους παίκτες που μπαίνει στον… τάκο. Αν είναι αγαπητοί, τότε τα χρήματα… ανεβαίνουν, αν όχι… πέφτουν.

Τριαντάφυλλος Survivor 4 λεφτά

Να σημειωθεί βέβαια πως και ο κουμπαράς του τραγουδιστή έχει γεμίσει για τα καλά με το ποσό που λαμβάνει εβδομαδιαίως από το παιχνίδι...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils