Survivor 3 - Λιανός: Επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο αεροδρόμιο "ακύρωσε" τους δημοσιογράφους

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση. Πάω να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 3 - Λιανός: Επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και στο αεροδρόμιο

Το αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο πήρε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Γιώργος Λιανός με σκοπό να μπει στους στίβους μάχης και να παρουσιάσει το Survivor 4. Ωστόσο, στο αεροδρόμιο τον "τσάκωσαν" οι δημοσιογράφοι και ήθελαν μια δήλωση του.

Ο παρουσιαστής πριν λίγες ημέρες γύρισε στην Ελλάδα για να δει τα παιδιά του, αλλά και για κάποιες άλλες προσωπικές υποθέσεις που έπρεπε να λύσει. Βέβαια, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το Survivor, ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο αεροδρόμιο

«Ήμουν λίγες ημέρες στην Ελλάδα. Επέστρεψα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις και για να δω λίγο τα παιδιά. Μου έχει λείψει περισσότερο το σουβλάκι… Δεν θα κάνω καμία δήλωση για το Survivor γιατί οδεύομε προς τον τελικό, επομένως ο κόσμος θα αποφασίσει και θα κρίνει. Δεν θα κάνω καμία δήλωση. Πάω να δω πως είναι τα παιδιά και να παίξουμε. Δεν θα επιστρέψω ξανά μέχρι τον τελικό. Τι θα το κάνω Παγκράτι – Κολιάτσου;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το μεγάλο φινάλε του Survivor 4

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά των παικτών προς τον Τριαντάφυλλο.

«Τα χώνουν στον Ντάφι και σαν συμπαίκτη, οπότε αυτόν τον κατηγορούν ότι «το έκανες επίτηδες κι εμείς το ξέραμε». Το περίεργο είναι ότι τόσο καιρό σαν συμπαίκτης σας έκανε κάτι το οποίο είχε πέσει στην αντίληψή σας και δεν είπατε τίποτα, τώρα που είναι ατομικό και βλέπεις ότι υπάρχει ανταγωνισμός, βγαίνει στην επιφάνεια.

Έχει δρόμο το ατομικό ακόμα, είναι ζόρικο, τρέχουν πάρα πολύ. Συνήθως φτάνουν 4 άτομα στον ημιτελικό και μετά είναι 2 live, ο ημιτελικός και μένουν 2 που πάνε στον τελικό. Είναι με ψηφοφορία».