Survivor 4: Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά τους καυγάδες στα τελευταία επεισόδια

«Αν μπορούσε να φτάσει η συμβουλή μου στα παιδιά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά τους καυγάδες στα τελευταία επεισόδια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Γαλακτερός θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Survivor 4 με τους μεγάλους καυγάδες των παικτών λίγο πριν τον τελικό.

Την ώρα που οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον «τρέχουν», ο νεαρός παίκτης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Σάκη Κατσούλη και έστειλε τη δική του συμβουλή στους πρώην συμπαίκτες του για να απολαύσουν όσο έχει μείνει από αυτή την εμπειρία μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να τελειώσει.

Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού για το Survivor 4

"Ο τίτλος αυτής της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι «ένας amigos συναντάει τον Σακη Κατσούλη».
Αν θα μπορούσε να φτάσει η συμβουλή μου σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομινικο θα τους έλεγα «αγαπάτε ο ένας τον άλλον και enjoy the game»"

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Παύλος Γαλακτερός: Στη Μύκονο με γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την χωρισμό του

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο ίδιος ο Παύλος Γαλακτερός αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε πως λίγο αφότου βγήκε από το Survivor αποφάσισε πως ήταν καλύτερο γι' αυτόν να χωρίσει από την σύντροφό του, Νεκταρία.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ωστόσο, ενώ ήταν ήδη χωρισμός φαίνεται να καλοπέρασε στο νησί των Ανέμων.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά στη Μύκονο. Η Κατερίνα Λιόλιου και η Έλενα Κώνστα είναι φίλες και ξέρουν να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά. Τα δύο όμορφα κορίτσια φόρεσαν σέξι μαγιό και επισκέφθηκαν το beach bar restaurant Kuzina στον Ορνό, όπου επιδόθηκαν σε πλάκες και παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό. Μάλιστα κάποια στιγμή άρχισαν να παλεύουν στην ακροθαλασσιά βγάζοντας κραυγές.

Στην παρέα τους ήταν ο καλός τους φίλος Νεκτάριος Σκαμνάκης που τις φιλοξενεί στην Μύκονο, αλλά και ο Παύλος Γαλακτερός που μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι του Σκάι ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και καίει γυναικείες καρδιές σε κάθε του εμφάνιση! Δείτε το παρεάκι Λιόλιου-Κώνστα-Σκαμνάκης-Γαλακτερός στον Ορνό, στο βίντεο του Mykonos Live TV.