Survivor 4: Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

«Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία. Στην προσωπική του ζωή αυτή την στιγμή έχει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

Της αποκαλύψεως το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε. Φίλος του Γιώργου Λιβάνη και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζώτος μίλησε στην εκπομπή και όπως ήταν λογικό σχολίασε τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα και τον Σάκη αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιβάνη

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».

Ο Γιώργος Λιβάνης κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ "Θέλω κι άλλα"

Πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στο νησί της Ύδρας για τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Θέλω κι άλλα" και το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου πρόβαλε αποκλειστικά το αποτέλεσμα.