Αλέξης Παππάς: «Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι στο Survivor;»

Εκεί θα τα είχαμε δει όλα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: «Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι στο Survivor;»

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στο Πρωινό, απαντώντας σε ερωτήσεις για το Survivor 4. Αφού, έκανε αποκάλυψη για τα τρεχάματα που έχει με το συμβόλαιο του, αναφέρθηκε και σε μια είδηση που βγήκε και θέλει παίκτες του ριάλιτι να το έκαναν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν εκείνη που έκανε γνωστό πως δυο παίκτες της μπλε ομάδας που έξω είναι φίλη, συνευρέθηκαν ερωτικά.

Η απάντηση του Αλέξη Παππά για την Ελέτσι

«Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι; Έκανε η Ελίζαμπεθ σεξ; Για ποιους αναφέρθηκε; Δεν είδα κάτι, ούτε βίωσα εγώ προσωπικά κάτι», είπε ο Αλέξης Παππάς όλο απορία.

Αυτόν τον παίκτη θέλει για νικητή του Survivor 4

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 9/6 σε όλα τα περίπτερα. Αφού αποκάλυψε περιστατικά που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες, μίλησε και για τον ποιον θα ήθελε να δει να κερδίζει το έπαθλο του φετινού Survivor.

Αλέξης Παππάς περιοδικό You Survivor

Κεφάλαιο “Survivor”: Ήταν η πρώτη φορά που σου έγινε η πρόταση;

Όχι, μου είχαν προτείνει δύο φορές στο παρελθόν, αλλά επειδή δεν είχα μελετήσει καθόλου το παιχνίδι, δεν ένιωθα έτοιμος. Φέτος, που ξανάγινε η πρόταση, ένιωσα σίγουρος για τον εαυτό μου, ότι μπορούσα να διαχειριστώ οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί.

Δυσκολεύτηκες να προσαρμοστείς όταν ξεκίνησε η αφαγία;

Στο παρελθόν έχω κάνει δίαιτες, που έφτανα σε σημείο να ξυπνάω από την πείνα στις 3 τα ξημερώματα. Έχω αποδείξει στον εαυτό μου ότι είμαι πολύ πειθαρχημένος και δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τις κακουχίες του “Survivor”. Όμως μαζεύτηκαν πολλά και δεν είχα φιλτράρει μέσα στο μυαλό μου την πίεση που μπορεί να μου ασκήσουν άλλοι παίκτες.

Ποιον βλέπεις για νικητή;

Θα ήθελα να είναι ο Σάκης. Πιστεύω, όμως, ότι θα γίνει μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε εκείνον και στον Ηλία Μπόγδανο.

Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Αλέξη Παππά στο YOU!