Survivor 4: Στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά, Τριαντάφυλλος, Τζέιμς και Κοψιδάς

Πως τους χαρακτήρισε στον αέρα του ΣΚΑΙ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά, Τριαντάφυλλος, Τζέιμς και Κοψιδάς

Στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά μπήκε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή After Dark, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής, έπειτα από ερώτηση που του έγινε για τους πρώην συμπαίκτες του μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4.

O ηθοποιός τον οποίο πρόκειται όπως φαίνεται να τον δούμε και σε άλλο ριάλιτι της τηλεόρασης πολύ σύντομα, έδωσε έναν χαρακτηρισμό στον κάθε ένα από τους παραπάνω άνδρες.

«Τριαντάφυλλος: "Βαράτε με κι ας κλαίω", Κοψιδάς: "Πάνω από όλα vegan", Τζέιμς: "(Ουδέν σχόλιον)"», είπε ο Αλέξη Παππάς, ο οποίος έχει αποδείξει και μέσα από το παιχνίδι πως δεν μασάει τα λόγια του.

Το βίντεο του Αλέξη Παππά από το After Dark για το Survivor 4

Ο Αλέξης Παππάς "σταύρωσε" τον... φίλο του, Κατσούλη

Όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor έχουν βρεθεί στην εκπομπή Love it κι έχουν απαντήσει 10 καυτές ερωτήσεις της στήλης "10 και να καίνε". Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Αλέξη Παππά.

Αφού τελείωσε το ραντεβού που είχε με την Acun Media ο ηθοποιός απάντησε σε αρκετά ερωτήματα αλλά όχι σε όλα! Εκείνα που δεν έθιξε ξεκάθαρα παρουσιάζουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί η γλώσσα του σώματος λέει πολλά περισσότερα από τις λέξεις!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι για μένα ήταν αυτή που είδα τον Ηλία να φεύγει εκτός ορίων, μετά από μια ατάκα που είπα ότι θα τον ψηφίσω και γω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήθελα να φτάσουμε μέχρι εκεί».

«Τα αρνητικά σχόλια που διάβασα αφού βγήκα από το παιχνίδι με αδικούν νομίζω και δεν είναι τόσο αληθινά»» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αλέξης Παππάς: «Είπε η Ελευθερία Ελευθερίου ότι έγινε σεξ στο Survivor;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς για να… αρχίσει να ξεροβήχει αμέσως μετά με νόημα! «Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor ο Σάκης αλλά πιστεύω ότι θα το κερδίσει ο Ηλίας».

Όσον αφορά το αν πιστεύει πως ο Σάκης ενδιαφέρεται πραγματικά για την Μαριαλένα... Η έκφρασή του στο παρακάτω τα λέει όλα!