«Η Ανθή είναι μια μια οντότητα που δεν θέλω να την βλέπω! Με έδιωξε από το Survivor»

Και όμως το είπε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Ανθή είναι μια μια οντότητα που δεν θέλω να την βλέπω! Με έδιωξε από το Survivor»

Στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου βρέθηκε και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και στην Βασιλική Μπασιούρη. Η δημοσιογράφος, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει καρφιά κατά της Ανθής Σαλαγκούδη με την οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει ανταλλάξει κουβέντα.

Το καρφί της Ελέτσι στην Σαλαγκούδη

«Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε. Πρέπει να το συλλαβίσω; Ξεκινά από άλφα και τελειώνει σε ήττα. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουμε τσακωθεί, υπάρχει μια εμπάθεια. Με έδιωξε από το παιχνίδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι είχε εκπλαγεί κι η ίδια με τα μάτια της τα γουρλωτά. Αυτό το καρέ έχει μείνει στην ιστορία. Όχι φυσικά δεν χαιρετηθήκαμε και δεν μιλήσαμε».

Για το αν έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση στο Survivor είπε: «Δεν είναι κακό, δεν είναι έγκλημα και να έγινε. Τώρα είναι έξω, έχουν φύγει από το παιχνίδι και τώρα είναι φίλοι. Η κοπέλα βρίσκεται εδώ, το αγόρι δεν ξέρω».

Με βουρκωμένα μάτια η Ανθή Σαλαγκούδη μετά το Survivor 4

Το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη στο πλατό του Πάμε Δανάη βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη! Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε - ξανά - για την εμπειρία της στο παιχνίδι και δεν έκρυψε την στεναχώρια της για όλα αυτά που ακούστηκαν για εκείνη και την οικογένειά της κατά καιρούς.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μαθήματα που πήρα στο Survivor και έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις, σίγουρα τα έχω ξαναζήσει στην πραγματική μου ζωή. Δεν ήταν ότι έπεσα από τα σύννεφα. Σίγουρα μου έμαθε πως κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα και επίσης πόσο σημαντική είναι η οικογένεια μου».

Με πιάνει συναισθηματική φόρτιση στους άλλους, μπροστά στους γονείς μου είμαι πάρα πολύ κουλ και δεν είμαι πολύ εκδηλωτική. Κατάλαβα ότι προφανώς και είχαν περάσει άσχημα όσο ήμουν μες στο παιχνίδι, πιέστηκαν πάρα πολύ και είμαι πιο χαλαρή όταν είμαι μαζί τους» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του MEGA.