Survivor 4: Τα "έσπασαν" σε έξοδό τους Χαμπέρη, Ασημακόπουλος, Γαλακτερός και Καρολίνα

Ποτό, χορός και αγκαλιές - Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τα

Οι αγαπημένοι Amigos του Survivor συναντήθηκαν ξανά! Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ένα βράδυ πριν βρεθεί στα γραφεία του Make a Wish και κάνει την ευχή δυο παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία πραγματικότητα, διασκέδασε με τους φίλους και πρώην συμπαίκτες του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Οι πρώην παίκτες που είναι πολύ ενεργοί στα social media μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα προφίλ τους στο instagram διάφορα στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη βραδιά.

Κοινή έξοδος για παίκτες του Survivor

Survivor παίκτες

Survivor έξοδος

Survivor παίκτες έξοδος

Survivor Ασημακόπουλος

Σε σχέση η Καρολίνα Καλύβα με πρώην παίκτη του Survivor

Περίπου ένα μήνα μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor, έσκασε η φήμη πως η γυμνάστρια βρίσκεται σε σχέση με πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, δεν πρόκειται για παίκτη του ελληνικού, αλλά του τούρκικου.

Συγκεκριμένα, πολλές φορές Έλληνες και Τούρκοι έπαιξαν φέτος αγωνίσματα, ενώ έχουν περάσει και αρκετό χρόνο τόσο μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες, καθώς κερδίζοντας έπαθλα έμεναν σε ίδια ξενοδοχεία. Έτσι λοιπόν, δεν γίνεται να μην ήρθαν κοντά ορισμένοι παίκτες.

Η Καρολίνα σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές στον Άγιο Δομίνικο ήρθε ιδιαίτερα κοντά με παίκτη της Τουρκίας. Ωστόσο, δεν δημιούργησαν απλώς μια φιλική σχέση, αλλά και κάτι παραπάνω.

Μετά την αποχώρηση της η γυμνάστρια τον ακολούθησε στο Instagram και μετά τον τελικό του τούρκικου Survivor, ο Poyraz - όπως είναι το όνομα του - την έκανε follow back. Έχοντας επίσης, φύγει και εκείνος από το παιχνίδι, ήρθαν ακόμη πιο κοντά και φήμες τους θέλουν να είναι μαζί.

 Καρολίνα Καλύβα Poyraz παίκτης Τουρκίας Survivor σχέση

Βέβαια κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, άρα μπορεί απλά να είναι μόνο φήμες.