Survivor 4: Πρώην παίκτρια έκανε το εμβόλιο πριν τον ημιτελικό

Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πρώην παίκτρια έκανε το εμβόλιο πριν τον ημιτελικό

Μπορεί να μην έμεινε πολύ καιρό στο Survivor αλλά η παρουσία της έγινε αισθητή. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι απέδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός των άλλων είναι μια υπεύθυνη πολίτης.

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, όπου και θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα από όποιον βρεθεί στο live, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πήγε για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η ίδια μάλιστα πόσταρε και σχετικό βίντεο αλλά και φωτογραφικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού της.

Η φωτογραφίας της Ελίζαμπεθ από τον εμβολιασμό

Ελίζαμπεθ Ελέτσι εμβόλιο

Να υπενθυμίσουμε πως απόψε στον ημιτελικό δεν θα παρευρεθεί ο παίκτης που νόσησε πριν λίγες ημέρες από covid. Όπως μαθαίνουμε είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά.

Αυτή είναι η τελική δυάδα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα είναι ο Γιώργος Κόρομι. Παίζει πολύ οριακά σε ψήφους με την Μαριαλένα αλλά δεν θα καταφέρει να επιβιώσει.

Από εκεί και πέρα θα μείνουν Μαριαλένα, Σάκης και Ηλίας.

Ένας από αυτούς θα φύγει στο τέλος της βραδιάς και σύμφωνα πάλι με την πηγή μας, με τον άνθρωπο που τόσο καιρό μας μετέφερε τα spoils και τα παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαριαλένα δεν θα καταφέρει να περάσει στην τελική 2αδα.

Άρα Κατσούλης και Ηλίας θα είναι οι τελευταίοι Survivors.

LIVE στο instagram της Έφης Εκίζογλου απόψε από το Γαλάτσι που θα γίνει ο τελικός του Survivor