Μετανιωμένος στις κάμερες ο Ασημακόπουλος - "Ζητάω συγγνώμη από την παραγωγή! Δεν ισχύει ότι..."

"Αναλαμβάνω τα λάθη και τις ευθύνες μου!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετανιωμένος στις κάμερες ο Ασημακόπουλος -

Όπου κάμερα, ωπ να κι ένας Γιώργος Ασημακόπουλος! Καταλαβαίνετε πως οι παίκτες του Survivor είναι περιζήτητοι γι' αυτό και οι δημοσιογράφοι τους κυνηγούν απεγνωσμένα...

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι not έπεσε πάνω στον επιχειρηματία ο οποίος μεταξύ άλλων ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την παραγωγή του ριάλιτι για προηγούμενες δηλώσεις του.

«Όντως είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου στο Survivor. Είχα ένα σκουλήκι που με βασάνιζε, είχα έναν τυμπανισμό, γενικά είχα προβλήματα υγείας. Έπαιρνα κάποια ειδική αγωγή, αλλά δόξα τω θεώ τα ξεπέρασα και είμαι εδώ, μάχιμος πάλι», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν ήμασταν μουδιασμένοι στον ημιτελικό, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δεν είναι κακό να θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Ηλία, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Η κωλοτούμπα του Γιώργου Ασημακόπουλου

Για το γυμνισμό και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε: «Γδυθήκαμε γιατί θέλαμε να δώσουμε ένα μήνυμα, να μην ντρέπεστε για το σώμα σας. Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο Κόρο για την παραγωγή και το θεατρικό. Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ευθύνεται η παραγωγή, αλλά εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε. Αναλαμβάνω τις ευθύνες και τα λάθη μου και ζητάω συγγνώμη».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ζητάει συγγνώμη από τότε που βγήκε από το παιχνίδι...

"Ζητώ δημόσια συγγνώμη στον Τριαντάφυλλο"

«Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω. Του ζητώ συγγνώμη».

«Και γω αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, το ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είμαι άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού».

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.