Ο Ασημακόπουλος "κατήγγειλε" την παραγωγή του Survivor 4 δημόσια στο Πρωινό

"Εκείνοι μου ζήτησαν να κάνω..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια "χάρη" που του ζήτησε η παραγωγή του Survivor.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θεατρικό που είχαν στήσει οι Amigos, όταν αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το νησί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση.

Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε στα νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος.

Το Πούντα Κάνα ήταν ένα στιγμιαίο λάθος.

Είχα πάρει κάποια vibes ότι ο Τζέιμς δεν ήταν και ο αγαπημένος παίκτης στην παραγωγή, είχε δημιουργήσει κάποια θέματα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σε δηλώσεις του για το Survivor, o Γιώργος Κόρομι δήλωσε: «Το θεατρικό ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας»

Η συγκινητική ενέργειά του μετά το Make a Wish

Συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μετά την συμμετοχή του στο Survivor 4, ο επιχειρηματίας έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την δημοφιλία του για να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη και κυρίως τα μικρά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, μιας και ο αδερφός του έχασε την ζωή του από αυτό.

Mε την άφιξή του στην Ελλάδα φρόντισε να κάνει τα λεγόμενά του πράξη. Πρώτα με τη δωρεά του στο Make a Wish, όπου ανέλαβε να εκπληρώσει τις ευχές δύο παιδιών για ανακατασκευή των δωματίων τους και στη συνέχεια με την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου πέρα από τη δωρεά του πήρε και την απόφασή να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, αλλά και το ταξίδι του με την οικογένειά του στην πατρίδα του την Πάτρα όπου έκανε δωρεά στο ίδρυμα Φλόγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει αρχικά στον Βόλο και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει τις δωρεές του στην "Φλόγα" Βόλου και στο ίδρυμα "Στοργή", ενώ όπως μάθαμε ήρθε σε επαφή και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρώτο νικητή του Survivor τον οποίο και θαυμάζει απεριόριστα προκειμένου να κάνει μια ανάλογη δωρέα και στο σωματείο Φύλακας Άγγελος που ξεκίνησε ο Ντάνος και προσφέρει σημαντικό έργο σε παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα κακοποίησης.

Πέραν όλων αυτών, επικοινώνησε εκ νέου με τον Διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κ. Παπασάββα και ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος 6 φορές τον χρόνο να φέρνει στην μονάδα ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μάγους και γνωστούς καλλιτέχνες για να διασκεδάζουν τα παιδιά σε μια κίνηση που συμβολικά θα ονομάσει Αλέξανδρος Angel, στη μνήμη του αδερφού του.