Στο Survivor 5 ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί;

Η πρόταση που δέχτηκε από τον Ατζούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο Survivor 5 ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί;

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Μπουράκ Χακί. Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά (που φημολογείται ότι είναι ξανά μαζί) αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για το Survivor, αλλά το Τουρκικό.

Οι δηλώσεις του Μπουράκ Χακί

«Έχω την δική μου φάρμα. Εκεί εργάζομαι πολύ περισσότερο απ’ ότι νόμιζα. Μου αρέσει η ζωή στη φάρμα. Η ήρεμη ζωή. Με βοηθά να επαναφέρω το πνεύμα μου και νοιώθω καλύτερα όταν πιάνω το χώμα και τα δέντρα και αυτό με ανακουφίζει» τόνισε και πρόσθεσε πως τα καρύδια που βγάζει είναι αρκετά καλής ποιότητας.

Για το τουρκικό Survivor μου έχει κάνει πολλές προτάσεις ο Ατζούν. Αλλά μου αρέσει να βλέπω το Survivor και όχι να συμμετέχω».

Διέρρευσαν τα πέντε ονόματα που θέλει ο Ατζούν στην ομάδα των διασήμων του Survivor 5

Οι προετοιμασίες για το Survivor 5 έχουν ξεκινήσει για τα καλά καθώς το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να είναι άκρως ανανεωμένο με ιδιαίτερες προσωπικότητες.

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ για πέμπτη χρονιά οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ριάλιτι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η μεγάλη πρεμιέρα πρόκειται να γίνει μέσα στις γιορτές.

Από την άλλη η εκπομπή «Πάμε Δαναή» ανέφερε πως ο Τούρκος παραγωγός θα βάλει "μαχαίρι" στις υψηλές αμοιβές των διασήμων. Στο σχετικό ρεπορτάζ, αποκαλύφθηκαν πέντε ακόμη πρόσωπα που θέλει ο Ατζούν για την ομάδα των διάσημων.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Μελισσανίδη, χρυσό Ολυμπιονίκη της γυμναστικής, την influencer Έλενα Γαλύφα, τον ηθοποιό και γυμναστή Δημήτρη Βλάχο, την Κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου και τον Κωνσταντίνο Δαλάκα, αδελφό της Κατερίνας που είχε νικήσει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι.