Survivor: Γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση "φωτιά" από την παραγωγή

Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor: Γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση

Για άλλη μια χρονιά το Survivor 5 αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το ριάλιτι επιβίωσης προβλέπεται να ξεκινήσει στις αρχές του Δεκέμβρη με αποτέλεσμα οι ετοιμασίες να είναι πυρετώδεις.

Ωστόσο, τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες είναι "φωτιά" αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι πεπεισμένος η φετινή τηλεοπτική σεζόν να σημειώσει και πάλι καλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που οι πρώην Survivors δεν πιστεύουν.

Έτσι, στο πρόσωπο "φωτιά" που έγινε πρόταση σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» είναι η γνωστή αθλητικογράφος και παρουσιάστρια, Λίλα Κουντουριώτη. Όπως όλα δείχνουν αρνήθηκε την πρόταση πριν καλά καλά ακούσει το οικονομικό κομμάτι μιας και ο κυριότερος λόγος είναι ο γιος της, ο άνδρας της αλλά και η δουλειά της.

Η αθλητικογράφος στην οποία έγινε η πρόταση για το Survivor

Πρώην της Δούκισσας Νομικού μπαίνει στο Survivor 5

Το Survivor 5 σε λίγο καιρό θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας) κι όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης των παικτών που θα στελεχώσουν τις δυο ομάδες.

Γνωστοί, άγνωστοι, celebrities, διάσημοι πάνε και έρχονται στα γραφεία της Acunb Medya, με την τουρκική παραγωγή να αναζητά τα κατάλληλα άτομα που θα κάνουν φέτος Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, οι άνθρωποι του Survivor έχουν προσεγγίσει διάφορα πρόσωπα, μεταξύ άλλων και τον πρώην της Δούκισσας Νομικού, Χρήστο Χολίδη.