Αποκάλυψε στον αέρα του Open πως θα πάει στο Survivor 5 - Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα

Το όνομα που σίγουρα δεν περίμενε να ακούσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκάλυψε στον αέρα του Open πως θα πάει στο Survivor 5 - Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα

Ολοένα και περισσότερα ονόματα ακούγονται πως θα συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του Survivor. Μάλιστα, ένα από αυτά αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) στον αέρα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντώνα ανακοίνωσε πως ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή και απάντησε θετικά, μιας και αυτό το διάστημα δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο σε ομάδα.

Η δημοσιογράφος μάλιστα τόνισε πως ο Άρης μαθαίνει ψαροντούφεκο, έχει ξεκινήσει τις προετοιμάσεις και πως είναι είναι έτοιμος για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

"Ψαρεύει αυτή τη στιγμή! Κάνει προετοιμασίες για ψαροντούφεκο..." είπε η Μαρία Αντωνά με την Μπέττυ Μαγγίρα να έχει μείνει άφωνη με την εν λόγω αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη της Αντωνά για την συμμετοχή του Σοϊλέδη στο Survivor 5

Αυτοί έριξαν "άκυρο" στο Survivor 5

«Μας έγινε πρόταση για το Survivor. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε διάφορα πράγματα, καλά μας τα είπανε και καλά τους τα είπαμε και εμείς, αλλά δεν μας βλέπω να μας βλέπετε στις τηλεοράσεις σας. Γιατί έχουμε και μια πρόταση για ένα μαγαζί στον Πειραιά και ζυγίσαμε λίγο τις δουλειές μας» δήλωσαν στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 29/11 και συνέχισαν...

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι επιβίωσης όπως είναι και το Survivor, μέσα στις κακουχίες και όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργεί βγάζει και κάποιους χαρακτήρες που καλό είναι να μην φαίνονται στην τηλεόραση, όπως είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Οπότε αποφασίσαμε πως δεν είμαστε για Survivor για να μην φανεί λόγω πείνας ένας άλλος εαυτός μας. Νομίζω πρέπει να κάνουμε focus στη δουλειά μας και τα καλλιτεχνικά μας» πρόσθεσαν οι καλλιτέχνες».

Τέλος ανέφεραν χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες πως «Ήταν μεγάλα τα ποσά στο Survivor (δείτε εδώ πόσα έπαιρναν πέρυσι οι μαχητές) αλλά δεν εξαγοράζονται όλα, όπως είναι η επαφή με τους δικούς και η επαφή με τον κόσμο. Εμείς τρεφόμαστε από τον κόσμο. Αφήσαμε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συνεργασία. Για φέτος είπαμε “όχι”, για μελλοντική χρονιά το αφήσαμε ανοιχτό». Αναρωτιέστε ποιοι είναι;

Ο λόγος φυσικά για τους Droulias Brothers!