Του χρέωναν σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τώρα μπαίνει στο Survivor 5

Δείτε το πρόσωπό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Του χρέωναν σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τώρα μπαίνει στο Survivor 5

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες για τα πρόσωπα που θα καταφέρουν τελικά να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για τον πέμπτο κύκλο του Survivor. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν ακουστεί βρίσκεται και το όνομα ενός άνδρα που φημολογήθηκε πως βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες ακούστηκε πως πρόταση δέχθηκε και η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος που χρέωναν στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πάει Survivor 5

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έχει δώσει τα χέρια με την Ατζούν Μίντια.

Η αναφορά της Παναγιώταρου στην φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος ενός live του J2US. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Η επιχειρηματίας λοιπόν μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με έναν επιχειρηματία, τον Στάθη Σχίζα ο οποίος πριν από λίγες μέρες οργάνωσε ένα opening party για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Εκεί φυσικά παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα και αυτό στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν παραπάνω οι φήμες.

Ωστόσο, η ίδια τις διέψευσε και ξεκαθάρισε πως είναι απλά φίλος και συνεργάτης της και τίποτα παραπάνω!