Survivor 5: Στο πλευρό της Πελάγιας ο σύντροφός της, Γιώργος Καβακάκης - Η στήριξή του στα social media

Το τρυφερό μήνυμά του στην πρεμιέρα του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Στο πλευρό της Πελάγιας ο σύντροφός της, Γιώργος Καβακάκης - Η στήριξή του στα social media

Την πρεμιέρα του Survivor 5 φαίνεται πως παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, της φυσικοθεραπεύτριας από την Θεσσαλονίκη που ανήκει στην ομάδα των φετινών Μαχητών.

Η σχέση της με το γνωστό μοντέλο, Γιώργο Καβακάκη, έγινε γνωστή λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα και μάλιστα ο Ατζούν σκέφτεται να βάλει και τον ίδιο μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να γίνουν οι νέοι Μαριαλένα - Σάκης!

Ο ίδιος ωστόσο παραμένει στην Ελλάδα και λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος θέλησε να στείλει καλή επιτυχία στην αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Ένας στόχος, χωρίς δράση είναι απλά επιθυμία. Καλή επιτυχία».

Η ανάρτηση του Γιώργου Καβακάκη για την Πελαγία στο Survivor 5

Survivor 5 στο πλευρό της Πελάγια ο σύντροφός της, Γιώργος Καβακάκης

Ποια είναι η Πελαγία Καζολέα που συμμετέχει στο Survivor 5

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Το Youweekly.gr "τρύπωσε" στο Instagram της παίκτριας των Μαχητών και σας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες της:

Όσον αφορά τον Χρήστο Φερεντίνο, η Πελαγία... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr