Survivor 5:Έχασε τις αισθήσεις του ο Βαλάντης την ώρα του αγωνίσματος - Χρειάστηκε να επέμβει η γιατρός της παραγωγής

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:Έχασε τις αισθήσεις του ο Βαλάντης την ώρα του αγωνίσματος - Χρειάστηκε να επέμβει η γιατρός της παραγωγής

Πριν από λίγο ξεκίνησε ένας νέος στίβος μάχης στο Survivor 5 ανάμεσα στους Διασήμους και τους Μαχητές, βέβαια επειδή είναι το παιχνίδι των ανατροπών δεν έλειψε στην συνέχεια και μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, αφού μπήκε στον στίβο μάχης και αγωνίσθηκε με αντίπαλο τον Σταμάτη Καλαφάτη, λίγο αργότερα κατέρρευσε στον πάγκο των συμπαικτών του. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε εγκαίρως και η γιατρός του reality προκειμένου να βεβαιωθεί για την υγεία του Βαλάντη.

Ο Βαλάντης έχασε τις αισθήσεις του στο αγώνισμα του Survivor 5

«Δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα! Εμένα δεν θα με βγάζει κανένας τρελό!» - Πυρ και μανιά ο Βαλάντης

Καθόλου καλά δεν φαίνονται να είναι τα νεύρα του Βαλάντη στο αποψινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5, μιας και από την στιγμή που έχασαν το αγώνισμα επάθλου έχει τσακωθεί αρκετές φορές με τους συμπαίκτες του!

Αρχικά, ο τραγουδιστής εκνεύριστηκε μαζί τους όταν τους άκουσε να λένε πως χαίρονται που νίκησε η αντίπαλη ομάδα και πως επιτέλους θα έχει να φάει. Λίγο αργότερα, εκείνος, φανερά απογοητευμένος με την στάση των συμπαικτών του δήλωσε ανοιχτά πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στους Διάσημους και πως θέλει να πάει στην ομάδα των Μαχητών.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όμως το ξέσπασμά του, όταν εκείνος επέμενε πως τις 2 φορές που έχουν νικήσει σε αγώνες, δεν είχαν φάει πριν, ωστόσο εκείνοι συνεχώς τον αμφισβητούσαν. Τελικά αποδείχθηκε όμως ότι δίκιο είχε ο Βαλάντης, με αποτέλεσμα να έχει βγει εκτός ορίων και να αναφέρει πως προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό!