Survivor 5 - spoiler 4/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 4/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Τρίτη 4/1 σήμερα και έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor 5! Στο χθεσινό 3/1 επεισόδιο νικητές του στίβου μάχης ήταν οι Μαχητές που για ακόμα μια φορά πήγαν στο συμβούλιο του νησιού σαν παρατηρητές.

Οι διάσημοι από την άλλη, κλήθηκαν να παίξουν τον αγώνα της ατομικής ασυλίας τον οποίο και κέρδισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ψήφισαν ομόφωνα τον Βαλάντη για πρώτο προτεινόμενο προς αποχώρηση, όπως πολύ σωστά σας είχε πει από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr! Βέβαια, ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού αφού αποχώρησε οικειοθελώς (δείτε εδώ το γιατί) αλλά αυτό θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια... Πάμε στα σημερινά, λοιπόν!

Απόψε, λοιπό, αφού θα γίνει σφαγή στην παραλία των Διάσημων (δείτε εδώ το trailer), Μπλε και Κόκκινοι θα μεταφερθούν στον χώρο της μάχης.

Διάσημοι ή Μαχητές απόψε 4/1 στο Survivor;

Survivor 5 - spoiler 4/1

Ο στίβος θα είναι πολύ σκληρός. Θέλει κλασικά ταχύτητα, αντοχή, δύναμη και καλό στόχο! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτοί που θα κερδίσουν για ακόμα μια φορά είναι οι Μαχητές. Τους έχουν πάρει φαλάγγι. Δεν τους αφήνουν να ανασάνουν. Αυτό σημαίνει ότι οι Διάσημοι θα πρέπει να ψηφίσουν κι άλλον συμπαίκτη τους απόψε. Κι έναν θα υποδείξει ο Χατζηγεωργίου που έχει την ατομική. Τρεις υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα;

Αν αλλάξει κάτι με το spoil, ξέρετε, θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν και η πληροφόρησή μας είναι μέχρι στιγμής νίκη στους Μπλε.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils