Survivor 5: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-7

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας

Άλλος ένας αγώνας ασυλίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Survivor 5 μιας και τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές δίνουν κάθε φορά το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν έναν πόντο για την ομάδα τους.

Έτσι, όπως ανέφερε το αποκλειστικό του YouWeekly.gr, η ομάδα των Μαχητών ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 έναντι των Διασήμων.

Μάλιστα, ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τις περισσότερες από τις κατασκευές να βρίσκονται μέσα στο νερό και με τους παίκτες να διαγωνίζονται και στις ικανότητές τους και την ταχύτητά τους στο κολύμπι.

Η Μαχητές κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 4/1: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Βαλάντη

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, αναμένεται να έχει για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς οι παίκτες μπορεί να είναι λίγο χρονικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο οι ισορροπίες στις παραλίες τόσο των Διασήμων όσο και των Μαχητών έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Όπως σας αποκάλυψε το YouWeekly, η ομάδα που θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας θα είναι οι Μαχητές. Έτσι, οι Διάσημοι θα πρέπει να ψηφίσουν κι άλλον συμπαίκτη τους απόψε και ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή η οποία από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο έχει καταφέρει να μην μείνει απαρατήρητη στους υπόλοιπους.

Από την άλλη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση καθώς έχει κερδίσει την ασυλία, πρόκειται να υποδείξει προς υποψήφιο αυτή την εβδομάδα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.