Survivor 5 highlights 4/1: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα ευτράπελα του χθεσινού επεισοδίου

Άσχημη η κατάσταση υγείας του Βαλάντη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 4/1: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα ευτράπελα του χθεσινού επεισοδίου

Άλλο ένα βράδυ που επικράτησε χαμός στον Άγιο Δομίνικο! Από το χθεσινό 4/1 επεισόδιο του Survivor δεν έλειψαν τα ατυχήματα, οι καυγάδες, οι... ερωτισμοί και πολλά Άλλα!

Το Youweekly.gr παρακάτω σας παραθέτει τα σημαντικότερα σημεία του επεισοδίου για όσους... το έχασαν!

Τι συνέβη στο Survivor εχθές 4/1

Ο Βαλάντης "κατακεραύνωσε" τον Κωνσταντάρα

Το αποψινό επεισόδιο του «Survivor 5» έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως οι εντάσεις καλά κρατούν στην παραλία των Διασήμων μετά από το τελευταίο συμβούλιο όπου είδαμε τον Βαλάντη να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Βέβαια, ο ίδιος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να έρθει σε κόντρα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν».

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

Από την άλλη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανς στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους!

Δεν μείωσε έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα»

Η Μυριέλλα αποκάλυψε το νέο δώρο που δέχτηκε κρυφά από τον Κατσαούνη

Μπορεί η ομάδα των Διασήμων να μην είναι και τόσο θετικοί για την γνωριμία ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο μιας και έχουν δημιουργηθεί πολλές εντάσεις.

Ωστόσο, το αυτάκι του παίκτη δεν έδειξε να ιδρώνει και πολύ καθώς όπως είδαμε πριν από λίγο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, η γνωστή ηθοποιός έδειξε το νέο δώρο που της έκανε για να την προστατεύει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος της χάρισε έναν σπασμένο σταυρό, τον οποίο όπως δήλωσε η Μυριέλλα Κουρεντή θα φορά κρυφά για να μην αρχίσουν πάλι οι γκρίνιες επειδή είναι ένα άτομο που εκτιμά πολύ.

Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας

Όπως ανέφερε το αποκλειστικό του YouWeekly.gr, η ομάδα των Μαχητών ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 έναντι των Διασήμων.

Μάλιστα, ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τις περισσότερες από τις κατασκευές να βρίσκονται μέσα στο νερό και με τους παίκτες να διαγωνίζονται και στις ικανότητές τους και την ταχύτητά τους στο κολύμπι.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε παρέμειναν για δεύτερη συνεχόμενη φορά θεατές.

Από την άλλη ωστόσο, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν Μυριέλλα που σύμφωνα με τους συμπαίκτες της έχει δημιουργήσει με το ειδύλλιό της τεράστιο πρόβλημα στο team. Στη συνέχεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr νωρίτερα μέσα από αποκλειστικό spoil.