Survivor 5: Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού - Η αποκάλυψη που έκανε για την Μυριέλλα Κουρεντή

Ανέφερε και ποιον παίκτη θα ήθελε για νικητή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού - Η αποκάλυψη που έκανε για την Μυριέλλα Κουρεντή

Μπορεί να βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός Survivor, ωστόσο η Ελισάβετ Σπανού αναφέρεται συνεχώς στο παιχνίδι και μάλιστα αποκάλυψε τόσο τον παίκτη που θα ήθελε για νικητή όσο και τις σχέσεις της με την Μυριέλλα.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα πραγματοποιήσε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε μερικές ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της.

Για την Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε: «Eίναι καλό παιδί απλά εγώ μάλλον δεν ταιριάζω μαζί της».

Για τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι είπε: «Mπήκα στο Survivor για να ζήσω αυτή την εμπειρία. ίσως και να ήμουν η μόνη που δεν είχα σκεφτεί να το αξιοποιήσω κάπως συγκεκριμένα μετά».

Όσο για τους νικητές, θα ήθελε να το σηκώσει ή ο Γιωρίκας ή η Αθηνά.

Οι δηλώσεις της Σπανού για την Κουρεντή και το Survivor 5

Survivor 5 Ελισάβετ Σπανού ανάρτηση για παίκτες

Survivor 5 Ελισάβετ Σπανού ανάρτηση

«Όταν σε φλερτάρουν και δεν θες, το κόβεις» - Η Ελισάβετ Σπανού «ξεφτίλισε» την Κουρεντή

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) η Ελισάβετ Σπανού, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Εγώ ξέρω ότι φαίνεται! Σίγουρα υπάρχουν αισθήματα από την πλευρά του, ο άνθρωπος το είπε, το εξέφρασε, δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, ωστόσο ξέρω ότι η Μυριέλλα έχει μια σχέση έξω από το παιχνίδι. Ως γυναίκα εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε φλερτάρει και δεν το θέλεις, το κόβεις.

Θεωρώ υπερβολική την συμπεριφορά του Βαλάντη, ακόμα και δίκιο να έχει σε κάποια πράγματα, με την συμπεριφορά του το χάνει με τον τρόπο αυτό. Ψήφισα να μείνει η Ευρυδίκη, ενώ για νικητή θα ήθελα τον Γιώργο Πιλίδη. Και η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι δυνατή», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.