Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Δεν κινδυνεύει αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο αποψινό (9/1) επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αναγκάζονται να ψηφίσουν και 4ο παίκτη από την ομάδα τους.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που την κέρδισε ήταν η Αθηνά, η οποία για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

Η νίκη της Αθηνάς για την ατομική ασυλία στο Survivor 5

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας των Διασήμων και όχι άδικα. Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, την Πρωταθλήτρια Kick Boxing του Survivor που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Tι συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω τον σύντροφό της που τη στηρίζει και την παρακολουθεί ανελλιπώς στο ριάλιτι επιβίωσης. Η διάσημη αθλήτρια είναι 30 χρόνων, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται επαγγελματικά στην κατηγορία 64-67 κιλά. Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μαχήτρια και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ποιος είναι ο άνδρας που έχει κερδίσει την καρδιά της.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαυροκορδάτο, ιδιοκτήτη της σχολής πολεμικών τεχνών Kick Boxing, Boxing και Bjj, Epic Fight Club. Ο ίδιος μάλιστα έχει εργαστεί και στην υποδοχή του ΥΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Το ζευγάρι μάλιστα έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί, είτε κατά τη διάρκεια προπονήσεων στη σχολή, είτε σε κοινές βραδινές εξόδους του.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες εδώ