Survivor 5 Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τους υποψηφίους προς αποχώρηση

Ποιον θα υποδείξει η Αθηνά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τους υποψηφίους προς αποχώρηση

Απόψε (10/1) έχουμε νέο επεισόδιο στο Survivor 5 και αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός, μιας και θα έχουμε και την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Το Youweekly.gr, έχει ήδη τις πρώτες πληροφορίες για τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και έτσι αναγκάστηκαν να βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Υπενθυμίζουμε πως ήδη είναι υποψήφιοι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Απόψε τα πάντα πρόκειται να ανατραπούν με τον νικητή της δεύτερης ασυλίας (δείτε εδώ ποιος θα είναι), ενώ την ίδια στιγμή, οι παίκτες με τις ατομικές ασυλίες θα υποδείξουν υποψηφίους.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από τη μεριά των Διάσημων, την ατομική ασυλία την έχει κερδίσει η Αθηνά η οποία απόψε θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είπε και χθες, η νίκη αυτή στην ατομική ασυλία είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα της.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, η Αθηνά πρόκειται να υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την οποία διαφώνησε έντονα στο χθεσινό συμβούλιο μιας υποστήριξε ανοιχτά τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι αργά το απόγευμα, όποτε και θα έχουμε το οριστικό spoiler και τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση.