Δελεαστικό: Πόσα λεφτά έχει τάξει ο Ατζούν στον σύντροφο της Μυριέλλας για να μπει στο Survivor 5

Ποιος θα έλεγε όχι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δελεαστικό: Πόσα λεφτά έχει τάξει ο Ατζούν στον σύντροφο της Μυριέλλας για να μπει στο Survivor 5

Ο έρωτας είναι μια συνταγή που πούλησε την προηγούμενη σεζόν, γι' αυτό και στοιχημάτισε σε αυτόν και φέτος ο Ατζούν. Ήταν μεν βιαστικό από την δεύτερη εβδομάδα να δημιουργηθεί ζευγάρι στο Survivor 5 αλλά όπως μαρτυρούν και τα ποσοστά τηλεθέασης, αρέσει και αρέσει πολύ.

Ο Τούρκος παραγωγός, όμως, είναι πολύ έξυπνος και είπε να το πάει ένα βήμα πιο πέρα.. Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον μουσικό, Γιάννη Λυγνό, να έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να μπει στο Survivor μετά τις περιπτύξεις της συντρόφου του, Μυριέλλας Κουρεντή, με τον 27χρονο αγρότη Γιώργο Κατσαούνη.

Χιλιάρικα στα πόδια του από τον Ατζούν

Δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, μάλιστα, θέλει τον Τούρκο παραγωγό να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει, παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται για πρόσωπο αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο νεαρός μουσικός δέχτηκε πρόταση να μπει στο ριάλιτι έναντι αμοιβής της τάξεως των 5.000€ – 7.000€ ανά εβδομάδα, ποσό τεράστιο σε σχέση με αυτά που παίρνουν οι Μαχητές.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πράγματι έχει επαφές με την Acun Medya και αν σκοπεύει να ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο σίγουρα θα παρουσιαστεί στο Survivor μέσω... τεχνολογίας

Ο ίδιος, όμως, αναμένεται να εμφανιστεί στο ριάλιτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε κάποιο από τα έπαθλα επικοινωνίας.