Σοκ στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης του χθεσινού 9/1 επεισοδίου Survivor

Η συνταγή... έπιασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης του χθεσινού 9/1 επεισοδίου Survivor

Ο έρωτας στον Άγιο Δομίνικο τελικά είναι μια συνταγή που πουλάει πολύ! Πριν παιχτεί το χθεσινό 9/1 επεισόδιο του Survivor, το trailer που κυκλοφόρησε έδωσε... τυράκι στους τηλεθεατές αφού είδαμε την Μυριέλλα να φιλιέται για πρώτη φορά στο στόμα με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Όπως φάνηκε, λοιπόν, από το απότομο ανέβασμα των ποσοστών τηλεθέασης, το κοινό είχε συντονιστεί για να παρακολουθήσει τι ακριβώς θα συμβεί με το νέο ζευγάρι του Survivor.

Υψηλές πτήσεις στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB το Survivor έλαβε την πρώτη θέση στην prime time ζώνη με το απίστευτο 29,2% στο δυναμικό κοινό αφήνοντας αρκετά πίσω την Γη της Ελιάς που συνήθως σχημάτιζε καλά ποσοστά ενώ τώρα έφτασε μέχρι το 20,6%. Τα υπόλοιπα προγράμματα που έπαιζαν απέναντι - όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα - δεν πλησίασαν ούτε το 15%.

Prime time

  • SURVIVOR 29,2%
  • Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 20,6%
  • ROUK ZOUK SPECIAL 13,4%
  • Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ 11,6%

Η Μυριέλλα στο σημερινό 10/1 επεισόδιο θα μιλήσει για τον σύντροφό της

Στο σημερινό 10/2 trailer η - πολύ καλή - ηθοποιός θα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας μπροστά στις κάμερες για τον σύντροφό της που βλέπει όλα αυτά που της συμβαίνουν στο παιχνίδι. "Μυριέλλα and John Forever", θα πει αλλά τα φιλιά της με τον Κατσαούνη δεν σβήνονται από την μνήμη μας. Τι να συμβαίνει άραγε στην πραγματικότητα;

Τέλος πάντων... Ας μιλήσουμε και λίγο για αυτό που θα έπρεπε να είναι το βασικό κομμάτι του ριάλιτι: το αγωνιστικό κομμάτι. Απόψε έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) από τον οποίο θα βγουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Είναι οι τρεις της προηγούμενης εβδομάδας, και ο ένας που βγήκε εχθές. Σήμερα θα βγουν στο ελάχιστο ακόμα δυο...