Survivor 5: Κοκκινομάλλα με τατουάζ - Αυτή είναι η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη

Τρελά ερωτευμένος ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Κοκκινομάλλα με τατουάζ - Αυτή είναι η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Βαλάντης, ο οποίος σχεδόν σε κάθε επεισόδιο είναι ο πρωταγωνιστής στους καυγάδες και στις εντάσεις.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως τον στηρίζουν αρκετοί πίσω στην Ελλάδα, καθώς τον κράτησαν μέσα στο παιχνίδι, παρά την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση.

Ανάμεσα στον κόσμο που τον υποστηρίζει είναι σίγουρα και η σύντροφός του, με την οποία δηλώνει τρελός και παλαβός. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου και έχουν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και η η Σουζάνα είναι 32 ετών ενώ ο Βαλάντης 46.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, η ίδια υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του και τον ακολουθούσε συχνά σε live εμφανίσεις του και πριν περίπου 1.5 χρόνο τον γνώρισε, με τον τραγουδιστή να γοητεύεται από την ίδια. Έτσι λοιπόν έγιναν ζευγάρι, ωστόσο επέλεξαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται όμως, ο Βαλάντης έχει γνωρίσει την αγαπημένη του στον στενό του κύκλο ακόμα και στην πρώην συντρόφο και μητέρα του γιου του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου, που φημολογείται ότι μπαίνει κι αυτή στο Survivor 5. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Σουζάνα είναι αυτή που κρατάει τα κλειδιά της επιχείρησης με αδιάβροχα που διατηρεί ο Βαλάντης σε εμπορικό κέντρο στη Βουλιαγμένη, ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του και φροντίζει τις γάτες του.

Αυτή είναι η κατά 14 χρόνια μικρότερη σύντροφος του Βαλάντη

Survivor 5 η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη φωτογραφίες

Survivor 5 η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη

H πρώην σύζυγος του Βαλάντη "σπάει" την σιωπή της - «Ο Βαλάντης θα φύγει όταν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Γκρέκου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το νέο της τραγούδι ενώ από την άλλη μίλησε και για την παρουσία του Βαλάντη στο Survivor 5, μιας και πριν από λίγες ημέρες "κατακεραύνωσε" την συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή.

«Το καινούργιο μου τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Γονίδη. Είχα πολύ καιρό να βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν μια συνειδητή απόφαση αποχής από τη δουλειά, λόγω του παιδιού και της κατάστασης στο σπίτι.

Τώρα που ο γιος μου έχει φύγει και σπουδάζει, έχω και εγώ το χρόνο να ασχοληθώ με τη δουλειά. O γιος μου ο Χάρης τώρα σπουδάζει πιλότος και μου λείπει πολύ.

Από μικρό παιδάκι είμαι αυστηρή και απόλυτη. Μου έκλεισαν πολλές πόρτες επειδή δεν συμβιβαζόμουν. Ήταν δύσκολο που μεγάλωνα ένα παιδί μόνη μου. Πολλές φορές αναγκάστηκα να δουλεύω επαρχία.

Ο Βαλάντης μου αρέσει πολύ στο Survivor, δεν είναι αθλητικός τύπος, αλλά είναι οξύθυμος, ίσως λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ευαίσθητος, πολύ ηθικός και καταλαβαίνω γιατί αντιδρά με αυτό τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς και δεν του αρέσει ό,τι κάνει η Μυριέλλα.

Λογικά η συμβίωση μεταξύ τους δεν είναι καλή. Δε συμφωνώ που θυμώνει μέσα στο παιχνίδι ο Βαλάντης. Δεν έχω καταλάβει ότι είναι “τσιμπημένος” με τη Μυριέλλα. Είναι πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες, τις αγαπά. Ο Βαλάντης θα φύγει όταν το θελήσει ο κόσμος και ο ίδιος. Διαφέρει πολύ από τον Τριαντάφυλλο

Με τον Βαλάντη μεταξύ μας είχαμε κόντρες, αλλά σε λογικά πλαίσιο. Σε μια σχέση δύο συντρόφων δικαιολογείται η ένταση. Σε ακραίες καταστάσεις, όπως να μας ακούει η πολυκατοικία, όχι δεν είχαμε φτάσει».