Σταύρος Νικολαϊδης: «Είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες» - Το σχόλιο για Μυριέλλα και Κατσαούνη

«Αυτά γίνονται από την παραγωγή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταύρος Νικολαϊδης: «Είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες» - Το σχόλιο για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (14/1) ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5 και στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δηλώσεις του Νικολαϊδη για την Κουρεντή και το Survivor

«Δεν είχα ούτε το μυαλό, αλλά ούτε και την ωριμότητα να χρησιμοποιήσω την επιτυχία των Εγκλημάτων. Τότε είχα το μυαλό μου αλλού και όχι στο να χτίσω την καριέρα μου. Είχα το μυαλό μου περισσότερο στην προσωπική μου ζωή. Επειδή μεγάλωσα σε μια προβληματική οικογένεια, ήθελα να φτιάξω από μικρός την οικογένεια που δεν έζησα.

Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Ζήσαμε πολύ έντονους καβγάδες στο σπίτι. Θυμάμαι στα 14 μου να έχω πέσει στο πάτωμα και να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω να σταματήσουν.

Μυριέλλα είναι δυναμική, υπερ του δέοντος. Εγώ ξέρω ότι κάποια πράγματα στα ριάλιτι είναι σκηνοθετημένα και γίνονται επίτηδες. Αυτά γίνονται από την παραγωγή», είπε ο ηθοποιός.

Άλλον περίμενε, άλλος πήγε - Ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή που έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο

Κι εκεί που ο Ατζούν παρακαλούσε τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λυγνό, να μπει στο Survivor - τάζοντάς του πολλά λεφτά μάλιστα - πρώην σχέση της ηθοποιού έγινε γνωστό πως βρίσκεται ήδη στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον Γιάννη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό. Εκεί γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, με τον οποίο δημιουργήθηκε μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη 13/1 ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Γρηγόρης Μπάκας, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, η σχέση τους έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής πετάει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι πως το ταξίδι αυτό το είχε κανονισμένο εδώ και καιρό για να περάσει όμορφες στιγμές με την παρέα του.