Survivor 5: «Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι όλα αστεία» - Έχασε στον αγώνα κι έκλαψε η Αθηνά

Την παρηγόρησε η Μυριέλλα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι όλα αστεία» - Έχασε στον αγώνα κι έκλαψε η Αθηνά

Τα δάκρυα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 φαίνεται πως είναι γεγονός καθώς μετά από το φανερό ξέσπασμα του Γιώργου Κατσαούνη για το παράπονο που έχει με τους συμπαίκτες του, σειρά είχε και η Αθηνά η οποία την ώρα που βρισκόταν στον πάγκο ξέσπασε μετά την λήξη του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν άντεξε και "λύγισε" καθώς έχασε από την αντίπαλό της με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί μιας και το σημερινό έπαθλο όπου θα κερδίσει η τυχερή ομάδα θα είναι ένα σκέπαστρο για την καλύβα τους προκειμένου να μην μπαίνει η βροχή. Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκείνη η οποία προσπάθησε να την εμψυχώσει.

Το ξέσπασμα της Αθηνάς στο Survivor 5

«Δεν φέρνει νίκες και..» - Αποκαλύψεις από τον σύντροφο της Αθηνάς Ευμορφιάδη

Την Αθηνά Ευμορφιάδη την βλέπουμε στο φετινό Survivor 5 όπου μέχρι στιγμής η ίδια έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση στο παιχνίδι επιβίωσης παρόλο που έχει έρθει σε σύγκρουση με παίκτριά από την ομάδα των διασήμων.

Μάλιστα, ο σύντροφός της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου ανέφερε για τον χαρακτήρα της πως πρόκειται για μια πολύ ντόμπρα γυναίκα που ενοχλείται από το ψέμα και την αδικία.

«Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει. Θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί με τον άλλον λογικό να μαλώσει, εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια και της μανάδες μας. Είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ίντριγκες.

Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει. Λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες.

Για τη Ναυσικά δε μπορώ να κρίνω γιατί την ψήφισε γιατί μπορεί να έχει γίνει και κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει κάτι διαφορετικό προς τα έξω» είπε αρχικά ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Σε άλλο σημείο, ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor ανέφερε: «Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Σας είπα, δε μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντρόμπρος άνθρωπος, θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει.

Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, τους μαθητές της, την κόρη της, τους γονείς. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι».