«Γελάω...» - Η αναφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor

Η αποκάλυψη για την περίοδο που βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Γελάω...» - Η αναφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Γιώργου Αγγελόπουλου μπαίνει στο Survivor 5 και ενώ ακουγόταν έντονα πως ο Ντάνος θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης στην θέση του Γιώργου Λιανού εν τέλει αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί καθόλου τον φετινό κύκλο του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 21/01, και σχολίασε την απομόνωση του Βαλάντη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το φετινό Survivor

«Γελάω γιατί την κάνεις την ερώτηση σε μένα. Δεν ξέρω τι σκηνικά έχουν φέτος, εμείς δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο δικό μας Survivor. Κάποια στιγμή φάνηκε αυτό νομίζω.

Με είχαν βγάλει στο περιθώριο, δεν μου μιλούσαν. Νομίζω είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να πω κάτι επάνω σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δηλώσεις του στο Πρωινό

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» "τσάκωσε" τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο καθώς γυρνούσε από το ταξίδι του στην Κύπρο όπου είχε πάει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση ενώ από την άλλη δεν δίστασε να σχολιάσει και το Survivor 5 όπου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες.

«Ό,τι πει ο Θεός δεν ξέρω. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί δεν μου ταίριαζαν. Δεν είναι εκεί το θέμα. Για μένα προτεραιότητα είναι η Σκιάθος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά τα καινούργια. Κάθε Survivor είναι και διαφορετικό. Επειδή συμμετείχα σε ένα παιχνίδι του 2017 δεν σημαίνει ότι είμαι και παντογνώστης. Κάθε παιδί που μπαίνει μέσα, για μένα, θα πρέπει να είναι ο εαυτός του. Εκεί έχει αξία και η νίκη και η ήττα.

Με ρωτάνε αν θα πάω στο Survivor αλλά έχω ξεκαθαρίσει πως αυτό έχει ολοκληρωθεί για μένα. Συζητήσαμε πέρυσι την παρουσίαση και αυτό πάλι δεν προσχώρησε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά σημείο συνάντησης με την παραγωγή του παιχνιδιού».