Survivor 5: Τα πήρε στο κρανίο ο Κατσαούνης όταν άκουσε πάλι για τον Τζον

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα πήρε στο κρανίο ο Κατσαούνης όταν άκουσε πάλι για τον Τζον

Λίγο πριν ξεκινήσει ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία στο Survivor 5 καθώς η επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους δείχνει ότι τους ανεβάζει σημαντικά την ψυχολογία, οι περισσότεροι παίκτες ανέφεραν πως θέλουν όσο τίποτα να κερδίσει η ομάδα τους.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ρωτήσει και την Μυριέλλα Κουρεντή για να μάθει αν θα ήθελε το πρόσωπο που θα στείλει το ηχογραφημένο όνομα να είναι ο Τζον.

Έτσι, ο παρουσιαστής του ριάλιτι δεν δίστασε να στραφεί και στον Γιώργο Κατσαούνη όπου ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά, να ακούσει τον Τζον και τον Τζόναθαν μαζί. Μπορώ να σεβαστώ είναι δουλειά, είναι η μπάντα». Να τονίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχαν αρπαχτεί οι δυο παίκτες για τον Τζον.

Η επική αντίδραση του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5

Αποκλειστικό: Εκτός Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης - Αναγκαστική απόφαση

Μετά την είδηση για τον Πιλίδη, που φαίνεται να φεύγει κι εκείνος από τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το γιατί) οι πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως μετράει αντίστροφα και ο αγρότης, Γιώργος Κατσαούνης.

Ο παίκτης που απασχόλησε πολύ από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του παιχνιδιού, λόγω του ειδυλλίου του με την Μυριέλλα Κουρεντή, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, φέρεται να έχει στο ιστορικό του μηνύσεις για συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα είναι μεγάλο σκάνδαλο τόσο για την παραγωγή του Ατζούν όσο και για τον ίδιο τον ΣΚΑΙ που προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να συλλέξει ότι πληροφορία υπάρχει για το περιστατικό για να λάβει τα μέτρα του.

UPDATE

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: Ο ΣΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR