Survivor 5: «Οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο» - Οι "σπόντες" της Ασημίνας για τον Σπύρο και τον Σάββα

«Τα γυρίζουν γιατί έχουν εκτεθεί στο κοινό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο» - Οι

Όπως έχουμε δει και σε άλλα Survivor οι εντάσεις δεν έχουν τέλος στις παραλίες των παικτών καθώς πριν από λίγες ημέρες η Ασημίνα ήρθε σε ρήξη με τους συμπαίκτες της από την ομάδα των μαχητών με αφορμή την ιδέα που είχε η ίδια για το μοίρασμα στις καρύδες.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 λίγες ώρες πριν την αποχώρηση ο Σπύρος ξύπνησε διαφορετικός και μιλώντας με τον Σάββα δήλωσε μετανιωμένος που δεν έπιασαν τις κοπέλες να μιλήσουν. Μιλώντας στη συνέχεια η Ασημίνα με τη συμπαίκτριά της, είπε:

«Ο Σπύρος το πρωί άρχισε τα ανάποδα. Για μας είπε πως είμαστε πολύτιμες, και πως νιώθει χάλια που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και γενικά η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Έχουν αρχίσει και τα γυρίζουν γιατί έχουν εκτεθεί στο κοινό που έβγαλαν τάκο τις δυο καλές τους παίκτριες».

Οι δηλώσεις της Ασημίνας στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 26/1: Τέλος τα ψέματα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σας το έγραψα κι εχθές, σήμερα θα σας το επιβεβαιώσω πουρνό πουρνό κιόλας. Απόψε 26/1 έχουμε έπαθλο φαγητού και αποχώρηση από το Survivor 5.

Στον τάκο τρία κορίτσια: Αθηνά, Σοφιάννα, Ασημίνα κι ένας άντρας: ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η Ασημίνα έχει κερδίσει τον κόσμο κι είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στον τάκο. Ο Βισκαδουράκης έχει βρεθεί ξανά, ακόμη μια, τότε με τον Βαλάντη και την γλίτωσε. Σοφιάννα και Αθηνά ήταν οι δυο αδύναμες σε αυτή την ψηφοφορία, οι δυο παίκτριες που φλέρταραν με την αποχώρηση αλλά μόνο μία από αυτές θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει. Το Youweekly.gr ξέρει ποια είναι αυτή...

Σύμφωνα με αποκλειστικές και 100% έγκυρες πληροφορίες μου η Αθηνά Ευμορφιάδη έχει ήδη αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο ανυπομονώντας να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά της.

UPDATE******

Κι όμως όχι, δεν είναι η Αθηνά τελικά αυτή που αποχωρεί. Δυστυχώς, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils