Survivor 5: Αντιδράσεις με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Σάββα Κάλφα - Είναι πρώτο θέμα συζήτησης

Το στιγμιότυπο που εξόργισε τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αντιδράσεις με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Σάββα Κάλφα - Είναι πρώτο θέμα συζήτησης

Από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Μαχητών και δηλώνει ψυχολόγος. Είναι αγωνιστικά πολύ καλός και δεν ανήκει σίγουρα στους παίκτες που προκαλεί εντάσεις, ίντριγκα και καυγάδες.

Ωστόσο, το όνομά του ακούστηκε αρκετά στο χθεσινό 26/1 επεισόδιο, καθώς ο Λάμπρος αποκάλυψε μπροστά σε όλους στο Συμβούλιο του νησιού πως δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών έπιασαν στα κρυφά την Μυριέλλα και την ενθάρρυναν να βγάλει στον τάκο έναν παίκτη από την ομάδα της υψηλής όμως δημοτικότητας, προκειμένου να φύγει η Ασημίνα ή η Σοφιάννα, που ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Μυριέλλα δεν ήθελε να γνωστοποιήσει τα ονόματα των δύο αυτών παικτών, ωστόσο ο Σάββας πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως πράγματι έπιασε την ηθοποιό, αλλά όχι για να της πει ποιον να ψηφίσει, αλλά για να την ρωτήσει απλά τον παίκτη που έχει κατά νου. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν αυτός που προσπάθησε να την πείσει να ψηφίσει κάποιον αρκετά αγαπητό στο κοινό, με τον ίδιο να μην το επιβεβαιώνει βέβαια ποτέ.

Έτσι λοιπόν, ο Σάββας σχολιάστηκε αρκετά από τους χρήστες του twitter, με μερικούς να τον αποθεώνουν μιας και «τίμησε τα παντελόνια του» και αποκάλυψε από μόνος του πως πράγματι μίλησε στην Μυριέλλα, από την άλλη ωστόσο υπήρχαν αρκετοί που τον κακολόγησαν. Μάλιστα, ένας από αυτούς έψαξε και δημοσίευσε μια φωτογραφία του Παναγιώτη Πέτσα, του πρώην παίκτη του Big Brother & GNTM, που δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής για πολλούς, μιας και έχει έντονη προσωπικότητα.

«Πές μου τον φίλο σου να σου ποιός έτσι...Τίποτα δεν είναι τυχαίο...!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος χρήστης, ωστόσο πολλοί έσπευσαν να εξηγήσουν πως δεν είναι φίλοι και πως η κοινή τους αυτή φωτογραφία είναι από μια επαγγελματική φωτογράφιση που είχαν κάνει στο παρελθόν.

Η κοινή φωτογραφία Κάλφα - Πέτσα

Η ηλικία, η καταγωγή και η κούκλα σύντροφός του

Ο Σάββας Κάλφας γεννήθηκε στη Ρόδο και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι 25 χρονών και εργάζεται ως κλινικός ψυχολόγος και δάσκαλος yoga. Αγαπά τα social media και στόχος του είναι να βοηθήσει τον κόσμο μέσα από αυτά. Διαθέτει λογαριασμούς στο YouTube και το Instagram μέσα από τους οποίους προωθεί την ευζωία, τη ψυχολογία, τα ταξίδια και τη γυμναστική.

Όνειρό του είναι να ταξιδέψει στη… Μέση Ανατολή. Είναι πρωταθλητής ποδηλασίας οπότε το μόνο που δεν φοβάται στο νησί είναι οι αντοχές του. Θέλει να συμμετάσχει στο Survivor για να γνωρίσει τον εαυτό του σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει το δικό του γραφείο ψυχοθεραπείας για να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται με το ταξίδι της αυτογνωσίας τους.