Survivor 5: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - «Ευτυχώς είμαι ακόμα σε σχέση...»

Το μήνυμα του συντρόφου της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - «Ευτυχώς είμαι ακόμα σε σχέση...»

Την τιμητική τους είχαν στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, οι Διάσημοι, οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας. Έτσι, μετά τον σύντροφο της Αθηνάς Ευμορφιάδη, σειρά είχε ο αγαπημένος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος μπορεί να μην ήταν αρκετά διαχυτικός με τα λεγόμενά του, όμως η παίκτρια πήρε αρκετή δύναμη.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως είπε, ξέρει ότι ο σύντροφος της δεν μπορεί να γίνει πολύ προσωπικός μπροστά σε κόσμο ενώ επίσης είναι σίγουρη ότι «του λείπει απεριόριστα».

Το μήνυμα του συντρόφου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, με τους παίκτες να ακούν ηχητικά από τους αγαπημένους τους φίλους και συντρόφους. Στο άκουσμα των φωνητικών μηνυμάτων οι παίκτες βούρκωσαν και δεν μπόρεσαν μερικοί να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έλαβε ξανά ένα μήνυμα από τον φίλο και συνεργάτη της Τζον, ο οποίος μεταξύ άλλων της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς της και ότι την ώρα που ηχογραφεί το μήνυμά του βρίσκεται στο «μέρος» τους. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρώσει το μήνυμά του, της αφιέρωσε και μια μελωδία για να της δώσει δύναμη.