Survivor 5: Διεκόπη ο αγώνας της Πελαγίας - Ούρλιαζε «Πονάω πολύ»

Εκτός στίβου μάχης η παίκτρια των Μαχητών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Διεκόπη ο αγώνας της Πελαγίας - Ούρλιαζε «Πονάω πολύ»

Μπορεί οι χρήστες του Twitter να απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο Survivor 5 καθώς τα επικά σχόλια δεν αργούν να δημοσιευτούν από τους ίδιους, ωστόσο πριν από λίγο ένα ατύχημα της Πελαγίας Καζολέα τρόμαξε τους συμπαίκτες και αντιπάλους στο αγώνισμα επάθλου.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών μπήκε με θάρρος στον στίβο μάχης διεκδικώντας τη νίκη, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε ένα ατύχημα και ζήτησε να γίνει διακοπή καθώς ανέφερε: «Παιδιά, στοπ, χτύπησα, χτύπησα!».

Το ατύχημα της Πελαγίας Καζολέα στο Survivor 5

Πελαγία Μπέλλα Καζολέα: Η καταγωγή και η σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο

Το Survivor 5 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26/12 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και το Youweekly.gr είναι εδώ για να ξεψαχνίσει τα πάντα για τις ζωές των παικτών!

Ξεκινάμε με τους Μαχητές (δείτε τους όλους εδώ) και συγκεκριμένα με την Πελαγία Μπέλλα Καζολέα.

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Το Youweekly.gr "τρύπωσε" στο Instagram της παίκτριας των Μαχητών και σας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες της:

Όσον αφορά τον Χρήστο Φερεντίνο, η Πελαγία... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr