Survivor 5: Ενοχλημένη η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

«Άλλη ερώτηση… Άλλη ερώτηση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ενοχλημένη η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο Πειραιώς 131 και μεταξύ άλλων συνάντησε την Στεφανία Γκουρνέλου, την σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Η ηθοποιός ωστόσο φάνηκε να μην θέλει να μιλήσει για την συμμετοχή του αγαπημένου της στο Survivor και ζήταγε μανιωδώς να της κάνουν άλλες ερωτήσεις.

«Επόμενη ερώτηση…Ναι αυτά, τι άλλα παιδιά… Άλλη ερώτηση… Άλλη ερώτηση». Για το ηχητικό μήνυμα που έστειλε στον Λάμπρο είπε: «Εγώ επικοινώνησα, κατά το ήμισυ δηλαδή».

«Λογικό είναι να είμαστε λίγο καιρό μαζί, όλα καλά. Άλλη ερώτηση» κατέληξε η Στεφανία.

Η αμηχανία της συντρόφου του Κωνσταντάρα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Το ξέσπασμά της στην κάμερα του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Στεφανία Γκουρνέλου. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Survivor 5.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της μιας και μίλησε και για την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση στην οποία συμμετέχει εκφράζοντας το παράπονο της

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα.

Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο».

«Δυο μήνες τώρα που συμβαίνει αυτό είναι και λόγω της αντικατάστασης στην παράσταση και λόγω του Λάμπρου. Θέλω να κρατάω πολύ χαμηλούς τόνους και νομίζω ότι το έχω δείξει».