Survivor 5: Το άγνωστο περιστατικό με τον Θανάση Βισκαδουράκη - «Νευρίασα και τράβηξα μία κλωτσιά»

Με αφορμή μια κίνηση της Μυριέλλας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Το άγνωστο περιστατικό με τον Θανάση Βισκαδουράκη - «Νευρίασα και τράβηξα μία κλωτσιά»

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία του στο Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Βισκαδουράκη για το Survivor 5

«Έγινε η επέμβαση, ήταν λίγο δύσκολη, πονάω λίγο, αλλά μέρα με τη μέρα οι γιατροί μου είπαν πως θα γίνω καλά. Με έστειλε η γυναίκα μου στον γιατρό, εγώ νόμιζα ότι δεν είναι σοβαρό. Δεν το ήθελα, έκανα μια πράξη που δεν έπρεπε να κλωτσήσω η αλήθεια είναι γιατί μου στοίχισε και την παραμονή μου στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μείνω, θα ήθελα να αγωνιστώ, πέρναγα καλά με τα παιδιά, είχαμε τις αντιθέσεις μας, αλλά τα βρίσκαμε.

Ο Κατσαούνης καθημερινά την έμπαινε σε όλους μας, ακόμα και στον Άρη από την πρώτη ημέρα που ήρθε. Δεν είναι καλό παιδί, όταν μπαίνει στον αγώνα τρελαίνεται. Για εμένα η σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη ήταν μία ωραία κωμωδία. Γέλασαν όλοι, ακόμα και οι τηλεθεατές. Η Μυριέλλα μιλούσε για ένα Τζον, έλεγε και κάτι άλλα, αλλά εγώ είχα άλλα πράγματα να ασχοληθώ. Με ενδιέφερε η ομαλότητα της ομάδας.

Ο Βαλάντης ήταν δεν ήταν τόσο… κακός, αθλητικά ήταν κακός. Απλά όταν πειράζεις γυναίκες, ηλικιωμένους και παιδιά, θα σε φάω, ζωντανό. Οι άνδρες όταν τσακωθούμε, θα τα βρούμε. Η Μυριέλλα πήγε να εκμεταλλευτεί προς όφελός της της παρεξήγηση του Βαλάντη με την Ευρυδίκη και τότε νευρίασα και τράβηξα μία κλωτσιά. Με τον Βαλάντη δεν έχω μιλήσει από τότε που αποχωρήσαμε, γιατί εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως η οικογένειά μου. Μου έλειψε ο γιος μου και η γυναίκα μου», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος αναφέρθηκε πρόσφατα στον Βαλάντη με αιχμηρό τρόπο.

Στο χειρουργείο μετά το Survivor 5 ο Βισκαδουράκης - Η πρώτη φωτογραφία από την επέμβαση

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor - δείτε εδώ βίντεο από τον πανικό στο αεροδρόμιο - και μόλις πριν λίγες ώρες μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 1/2 βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι ώστε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έσπασε το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού του σε έναν αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης. Πριν από λίγη ώρα, η Κατερίνα Βισκαδουράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο μέσα από το δωμάτιο της κλινικής.

Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, ο ηθοποιός έχει δεμένο το πόδι του. «Καλημέρα και από εμάς», έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Θανάση Βισκαδουράκη.

Βισκαδουράκης νοσοκομείο