Survivor 5 spoiler 9/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Οριστικό αντίο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 9/2: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Η εβδομάδα δεν έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής για τους διάσημους Survivors. Εκεί που την προηγούμενη είχαν κάνει σερί νίκες και είχαν αφήσει αφάγωτους εντελώς του μπλε, τώρα δεν έχουν σταυρώσει πόντο! Δυο σερί χαμένες ασυλίες και αποτέλεσμα αυτού να βγουν στον τάκο 5 πρόσωπα.

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή, Απόστολος Ρουβάς και Αθηνά Ευμορφιάδη στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Από τους 5 αυτούς παίκτες ο μόνος που δεν έχει περάσει ξανά την συγκεκριμένη διαδικασία είναι ο Απόστολος Ρουβάς, ο αδερφός του Σάκη, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό αφού και καλός στα αγωνίσματα είναι και δεν μπλέκεται σε ξεκατινιάσματα κρατώντας μια ήρεμη στάση.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

100% επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουμε ακόμα, είναι πολύ νωρίς, αλλά μια πρώτη εικόνα για το τι συμβαίνει στην ψηφοφορία μπορούμε να σας την δώσουμε!

Σύμφωνα με τις πηγές μας μέχρι στιγμής τελευταία και κατά ιδρωμένη έρχεται η Αθηνά που έχει γίνει θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές λόγω των αντιδράσεών της, της συμπεριφοράς της και των αντιπαραθέσεων στο παιχνίδι. Όλα δείχνουν λοιπόν πως αυτή την φορά δεν πρόκειται να επιβιώσει και πολύ σύντομα θα γυρίσει πίσω στην Αθήνα όπου την περιμένει η οικογένειά της.

Για σίγουρο spoil, ωστόσο, θα επανέλθουμε αύριο! Μέχρι τότε μπείτε στο instagram του Youweekly.gr και στα stories μας θα βρείτε polls για να ψηφίσετε εντελώς δωρεάν ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι!

UPDATE: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils