Survivor 5 spoiler 9/2: ΑΜΟΚ! Τελικά αυτός ο παίκτης φεύγει - Είναι οριστικό

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler! Και δεν είστε έτοιμοι να το μάθετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 9/2: ΑΜΟΚ! Τελικά αυτός ο παίκτης φεύγει - Είναι οριστικό

Μπορεί να είχαν συνηθίζει μια εβδομάδα σερί νικών, ωστόσο οι Διάσημοι έχασαν και τις δυο ασυλίες του Survivor 5 με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ψηφισθούν για να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Την Κυριακή 6/2, ψήφισαν την Αθηνά Ευμορφιάδη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ την Δευτέρα 7/2 μετά την πρώτη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» Μυριέλλα, ενώ στην δεύτερη τον Απόστολο Ρουβά. Στην συνέχεια η Βρισηίδα που κέρδισε την ατομική ασυλία επέλεξε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Μπορεί σήμερα Τρίτη 8/2 λοιπόν να παίζουν για το έπαθλο της επικοινωνίας, όπου οι Διάσημοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν μηνύματα από την οικογένεια τους, ωστόσο, αύριο Τετάρτη 9/2 ένας παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα πρέπει να αποχωρήσει και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor 5

Μπορεί στην αρχή οι πληροφορίες να ήθελαν να φεύγει η Αθηνά Ευμορφιάδη, αφού μην ξεχνάμε κιόλας πως οι αντίπαλοι της είναι και πιο γνωστοί από την ίδια, όμως στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασε πριν λίγα λεπτά μια τεράστια ανατροπή που έσκασε σαν "βόμβα".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης που φεύγει είναι άνδρας που μάλιστα έχει αποσπάσει πολλά σχόλια από το twitter με τα περισσότερα να είναι θετικά τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τον αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Ναι καλά διαβάσατε και εμείς πάθαμε σοκ μόλις το μάθαμε, αφού όντως περιμέναμε να αποχωρήσει η Αθηνά, αφού έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στα social media λόγω των τσακωμών της με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχωρεί από το Survivor 5

Βέβαια να πούμε πως επειδή ο Ατζούν ειδικά φέτος δεν θέλει να βγαίνει τίποτα προς τα έξω, αν υπάρχει δεύτερη ανατροπή θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Μέχρι τότε όμως ο Λάμπρος είναι αυτός που θα μας αποχαιρετήσει.