Survivor 5: «Κόλαφος» η Βρισηίδα - "Χάρηκα που τους την έφερα και ψήφισα τον Λάμπρο"

Απόλυτη στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Κόλαφος» η Βρισηίδα -

Με τα "καρφιά" της Βρισηίδας προς τους συμπαίκτες της ξεκίνησε το αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5, με αφορμή την απόφασή της να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Λάμπρο και όχι την Ναυσικά, όπως περίμεναν όλοι.

Η ίδια λοιπόν ανέφερε στις κάμερες πως της άρεσε και πως το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα πολύ που έφερε την ανατροπή και που έκανε κάτι που κανείς τους δεν περίμενε.

Ο λόγος ωστόσο που ψήφισε τον Λάμπρο όπως εξήγησε ήταν χαρακτηριστικά για αγωνιστικούς ρόλους, παρά το γεγονός πως είναι μόνο τρεις οι άνδρες στην ομάδα τους.

«Στο Συμβούλιο χθες ήταν όλοι σίγουροι πως θα ψηφίσω τη Ναυσικά γιατί μου έκανε επίθεση τις προάλλες. Είχαν βάλει στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε άντρες. Όταν ένας άντρας είναι πιο αδύναμος και δεν φέρνει νίκες, πρέπει να ψηφιστεί. Ήμουν ανάμεσα στη Ναυσικά και στον Λάμπρο. Δεν ήθελα να ψηφίσω γυναίκα ακόμα επειδή είναι δυνατή, όχι τόσο στους στόχους. Ο Λάμπρος δεν είμαι σίγουρη ότι θα φέρει τον πόντο. Όταν άκουσαν το όνομα του Λάμπρου, δεν το περίμεναν. Εγώ χάρηκα που έκανα την ανατροπή γιατί το παίζουν συνέχεια ότι έχουν το πάνω χέρι με το να στήνουν ψηφοφορίες» είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα.

Τα «καρφιά» του Βρισηίδας για τους συμπαίκτες της στο Survivor 5

Αυτά είναι τα χυδαία λόγια που είπε η Βρισηίδα για την Ναυσικά στην Μυριέλλα

Οι εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια που της είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ίδια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 8/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα λόγια που είχε πει η Βρισηίδα με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν έντονα την Ναυσικά καθώς όπως φαίνεται οι ισορροπίες στο νησί των Διασήμων να έχουν αλλάξει για τα καλά.

«Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια … πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …», φέρεται να είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.