Survivor 5: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω στην ομάδα των Διάσημων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω ήρθαν στην ομάδα των Διάσημων μετά και από την ήττα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5 μιας και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ακόμα 3 παίκτες από την ομάδα τους. Δύο βγήκαν από την κάλπη και ένας από την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία.

Ήδη χθες (6/2), οι Διάσημοι ψήφισαν την Αθηνά Ευμορφιάδη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι νέοι υποψήφιοι στο Survivor 5

Μετά την πρώτη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» Μυριέλλα, η οποία βρίσκεται σε αυτή τη θέση για ακόμα μία εβδομάδα. Στη δεύτερη ψηφοφορία, οι Διάσημοι επέλεξαν τον Απόστολο Ρουβά κυρίως για αγωνιστικούς λόγους.

Τέλος τον λόγο πήρα η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία επέλεξε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως υποψήφιο προς αποχώρηση επειδή όπως είπε δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά ενώ την ίδια στιγμή δεν συνεισφέρει πολύ στην καλύβα.

Ο καυγάς των Διάσημων πριν την ψηφοφορία

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5 και κάπως έτσι αναγκάστηκαν να βρεθούν και πάλι σε διαδικασία ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού και να υποδείξουν ορισμένους συμπαίκτες τους.

Έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν ήδη τσαντισμένη που αναδείχθηκε χθες (6/2) υποψήφια προς αποχώρηση, δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν άκουσε ότι την ψήφισαν γιατί ήταν δυνατή παίκτρια και θα κατάφερνε μα μείνει.

Τότε ξέσπασε λέγοντας πως με την ίδια λογική, δυνατός παίκτης είναι και Απόστολος Ρουβάς, λόγω του αδερφού του και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος αλλά και η Μυριέλλα Κουρεντή που είναι ηθοποιός.