Survivor 5: «Δεν ψηφίζετε αγωνιστικά» - Ενοχλημένη η Ευρυδίκη με τις ψήφους των συμπαικτών της

«Κουβάρια» οι Διάσημοι μετά το συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν ψηφίζετε αγωνιστικά» - Ενοχλημένη η Ευρυδίκη με τις ψήφους των συμπαικτών της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μία από τους δύο υποψηφίους που αναδείχθηκαν χθες (6/2) στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 από την ομάδα των Διάσημων. Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι δέχθηκε για ακόμα μία φορά τις ψήφους των συμπαικτών της.

Συγκεκριμένα, εξήγησε στους συμπαίκτες της πως δεν ψήφισαν καθόλου αγωνιστικά, ενώ η Ναυσικά της εξήγησε πως είχαν αποφασίσει να μην ψηφίσουν κανένα αγόρι για να μην αποδυναμωθεί η ομάδα.

Η ενόχληση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5

Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι σήμερα (7/2)

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο χθεσινό 7/2 επεισόδιο του Survivor 5 καθώς μετά από 9 παιχνίδια σερί ήττας, οι Μαχητές κατάφεραν και νίκησαν, ανακατεύοντας έτσι ξανά την τράπουλα, μιας και οι Διάσημοι 2 εβδομάδες τώρα πέταγαν από την χαρά τους.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα των Μαχητών πήγε στο συμβούλιο του νησιού σαν θεατές, με τους Διάσημους να ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους, εκτός από τη Βρισηίδα, που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Τελικά, από την κάλπη βγήκε η Αθηνά, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα χρειαστεί να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, με την Ευρυδίκη λοιπόν να είναι η δεύτερη παίκτρια που βγαίνει στον τάκο μαζί με την Αθηνά.