Survivor 5 - spoiler 9/2: Σε σοκ οι Διάσημοι! Αποχωρούν 2 παίκτες απόψε

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 9/2: Σε σοκ οι Διάσημοι! Αποχωρούν 2 παίκτες απόψε

Απόψε 9/2 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 όπου θα αποχωρήσει ένας παίκτης των Διάσημων, μετά την ήττα τους και στα δυο αγωνίσματα ασυλίας. Βέβαια, την ανατροπή που μπορεί να γίνει ανακοίνωσε η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε η αποχώρηση δεν θα είναι μόνο μια. Θα γίνει και μια οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι η οποία θα ξαφνιάσει τους πάντες.

Η διπλή αποχώρηση στο Survivor 5

Εκτός του παίκτη που θα αποχωρήσει μετά την ψηφοφορία του κοινού, η Αθηνά Ευμορφιάδη όπως είπαν στην εν λόγω εκπομπή θα ανακοινώσει πως θέλει να φύγει οικειοθελώς από το Survivor 5, καθώς της έχει λείψει πολύ η οικογένεια της. Την αποχώρηση της μάλιστα, "πρόδωσε" και ο σύντροφος της.

Ποια είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη που φέρεται πως θα αποχωρήσει από το Survivor 5

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι Πρωταθλήτρια Kick Boxing και μία από τις παίκτριες του Survivor 2022. Στο www.happytv.gr θα δείτε το βιογραφικό της, το ύψος και την ηλικία της.

  • Είναι 30 ετών.
  • Έχει ύψος 1,80.
  • Professional fighter 64-67kg.

Είναι μια δυναμική αθλήτρια και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να συγκρατήσουμε πριν την δούμε να «κυλιέται» στους στίβους μάχης για το νικητήριο πόντο.

Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Δηλώνει και είναι πανέτοιμη να κάνει τους αντιπάλους της να… φοβούνται πριν καν ακούσουν το σφύριγμα του Γιώργου Λιανού!