Survivor 5 - spoiler 12/2: Βγήκε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 12/2: Βγήκε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Απόψε 12/2 το βράδυ το Survivor 5 επιστρέφει με μεγάλες εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, αφού μην ξεχνάμε πως πρόκειται ούτως ή άλλος για το παιχνίδι των ανατροπών. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού που είναι πολύ σημαντικό για τις επιδόσεις τους στα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Όπως έχουμε δει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες οι Διάσημοι (Κόκκινοι) έχουν πάρει τις περισσότερες νίκες με τους Μαχητές (Μπλε) να έχουν κερδίσει μόνο τις δυο ασυλίες. Να θημίσουμε πως οι πρώτοι έχασαν δυο συμπαίκτες τους, άρα οι δεύτεροι θα προσπαθήσουν με όλη τους τη δύναμη να κερδίσουν.

Τι θα δούμε όμως απόψε στο Survivor 5

Πέρα από την Κάτια Ταραμπάνκο που θα ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων (δείτε εδώ το trailer υπερπαραγωγή που ετοίμασε για τα μάτια της και μόνο ο Ατζούν) θα έχουμε ακόμα 3 προσθήκες, αρσενικού χαρακτήρα.

Ο ένας είναι ο Σάκης Αρσενίου, γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής που όπως μαθαίνω είναι πρώτος στην ίντριγκα, ο άλλος είναι (99,9%) ο Τάκης Καραγκούνιας (δείτε τον εδώ) και ο τρίτος είναι ο Άγγελος Πούλης. Οι δυο τελευταίοι θα προστεθούν στους Μαχητές ενώ ο πρώτος όπως ήταν φυσικό θα πάει στους Κόκκινους.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Και πάμε τώρα στο πιο σημαντικό κομμάτι του αποψινού Survivor 5 δηλαδή στο ποια ομάδα πρόκειται να καταφέρει να φτάσει πρώτη στους 10 πόντους και να φάει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα αυτή θα είναι η Διάσημη (Κόκκινη). Ναι καλά διαβάσατε η είσοδος των νέων παικτών φαίνεται πως θα τους δυναμώσει περισσότερο και θα συνεχίσουν τα σερί νικών.

Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, ο Ατζούν παίζει πολλά παιχνίδια για να μην γίνονται σωστά spoil και δεν θα μας φανεί περίεργο αν τελικά γίνει καμία ανατροπή, αφού έχει απειλήσει τους πάντες να μην μιλάνε ή να δίνουν λανθασμένες πληροφορίες.

Ωστόσο, μείνετε σε αυτό που λέμε, οι Διάσημοι θα φάνε απόψε!!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram