Survivor 5: Η ''σπόντα'' του Απόστολου στον Σάκη Ρουβά - «Να το ακούει και το αδερφάκι μας..»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ''σπόντα'' του Απόστολου στον Σάκη Ρουβά - «Να το ακούει και το αδερφάκι μας..»

Τη νίκη τους στο γιόρτασαν οι Διάσημοι στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5. Σε ένα απίστευτο κλίμα πανηγυρισμού και χαράς οι παίκτες της κόκκινης ομάδας άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν εξαιτίας του επάθλου φαγητού που ήταν ένα πιάτο μακαρόνια με λαχανικά.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ωραίο φαγητό οι Διάσημοι παρουσίασαν μια διαφορετική εκδοχή του πασίγνωστου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, «Έλα μου», στο οποίο είχαν αλλάξει εντελώς του στίχους. Τότε, ο Απόστολος Ρουβάς έκανε ένα σχόλιο για τον αδερφό του που ξετρέλανε όλους τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επικό σχόλιο του Απόστολου Ρουβά στο Survivor 5

«Να το ακούει και το αδερφάκι μας μπας και βγάλει και κανένα καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς μετά από την νίκη των Διασήμων.

Την ίδια ώρα οι Μαχητές δεν μπορούσαν για άλλη μια φορά να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν ένα τόσο σημαντικό έπαθλο.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/02 ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του αδερφού του, Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor 5 καθώς δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα.

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο.

Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή».