Survivor 5: "Καταπέλτης" ο Βαλάντης - «Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη! Είναι κάτι που πιστεύω»

Απόλυτος στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε τόσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όσο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για Ευρυδίκη και Λάμπρο

«Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι. Δεν μετανιώνω για την Ευρυδίκη. Είναι ένα πράγμα που είπα, είναι κάτι που πιστεύεις. Το ότι αυτό που είπες μπορεί να πλήγωσε έναν άνθρωπο, εκεί το σέβομαι, ότι πλήγωσες και γι’ αυτό τρεις φορές ζήτησα συγγνώμη.

Το λύσαμε, εγώ είπα αυτό που είχα την υποχρέωση να πω γιατί πλήγωσα έναν άνθρωπο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου σε κάποια πράγματα, ότι περνάμε στη ζωή μας δοκιμασίες για κάποιο λόγο», είπε χαρακτηριστικά για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δικαίωμά του είναι να ξεχάσει την ύπαρξή μου. Δεν θα πάθω και κάτι στη ζωή μου αν ο Λάμπρος με έχει σβήσει. Αλλά δεν υπήρχε ούτε σε εμένα η ύπαρξή του, οπότε είναι μια ή η άλλη».

Τόσα κιλά έχασε στον Άγιο Δομίνικο ο τραγουδιστής

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/2) ο Βαλάντης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 5 ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχασε από τη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

O ίδιος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τη Μυριέλλα και εξήγησε πως κάθε φορά που έφερνε μία νίκη στην ομάδα του αισθανόταν πως οι συμπαίκτες του τον βλέπουν ανταγωνιστικά.

Ο τραγουδιστής λοιπόν αποκάλυψε πως στο Survivor έχασε 13 κιλά κι επειδή δεν είχε ζώνη μαζί του, φεύγοντας έβαλε τις κλιματσίδες που είχαν στεγνώσει για ζώνη.