Survivor 5 - spoiler: Απειλούν με αποχωρήσεις οι Μαχητές - Οι 2 παίκτες που απευθύνθηκαν στην παραγωγή

Δεν αντέχουν πλέον την πείνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler: Απειλούν με αποχωρήσεις οι Μαχητές - Οι 2 παίκτες που απευθύνθηκαν στην παραγωγή

Μπορεί να επικρατεί χαμός στην ομάδα των Μαχητών του Survivor 5 μπροστά από τις κάμερες με τον Μαρτίκα να κατηγορεί Σοφιάννα - Πελαγία για κλεψιά, ωστόσο το ίδιο χαμός γίνεται και πίσω από αυτές. Το γεγονός πως εδώ και περίπου δυο εβδομάδες το μόνο που τρώνε είναι καρύδα και ρύζι τους έχει "τρελάνει". Οι σερί ήττες τους, τους έχουν ρίξει τόσο ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά αφού δεν έχουν κερδίσει κανένα έπαθλο φαγητού.

Οι Μπλε λοιπόν έχουν εξαγριωθεί, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο έβαλαν στους Διάσημους νέους παίκτες με αποτέλεσμα να τους δυναμώσουν περισσότερο από ότι ήταν ήδη. Μπορεί να πήραν και αυτοί δυο παίκτες, ωστόσο δεν είναι τόσο δυνατοί όσο οι αντίπαλοι τους.

Έχοντας λοιπόν χάσει τις δυο ασυλίες της εβδομάδας, απόψε 15/2 (δείτε το trailer) θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Μπορεί να μην είναι φαγητό αλλά το να λάβουν νέα από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα τους δώσει την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζονται για να συνεχίσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τα σερί νικών των Διάσημων θα συνεχιστούν και σήμερα οι Μαχητές θα χάσουν πάλι. Αυτό λοιπόν θα κάνει δυο παίκτες να ξεσπάσουν.

Οι δυο παίκτες των Μαχητών που απειλούν την παραγωγή του Survivor 5 με αποχώρηση

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, η Ασημίνα και η Σοφιάννα ζήτησαν από την παραγωγή να κάνει κάτι γιατί δεν αντέχουν άλλο.

Η πείνα είναι μεγάλη και πλέον δεν έχουν δυνάμεις για να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αν συνεχίσουν μάλιστα να χάνουν τους απείλησαν πως θα ζητήσουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Μάλιστα, η ποδοσφαιρίστρια ήδη έχει πει και μπροστά στην κάμερα πως θα φύγει αν δεν φάνε.

Ο Ατζούν λοιπόν δεν θέλει να δει άλλη οικειοθελή αποχώρηση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε να γίνεται μια τεράστια ανατροπή! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε αποκλειστικό "φωτιά".