Survivor 5: Έντονος τσακωμός στην καλύβα των Μαχητών - «Θα φέρνω ό,τι γουστάρω...»

Νέες εντάσεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έντονος τσακωμός στην καλύβα των Μαχητών - «Θα φέρνω ό,τι γουστάρω...»

Ξανά με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι φωνές δεν έχουν τέλος. Μετά από το τον άγριο τσακωμό που είχαν οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, πήραν τον καβγά στα πρόχειρα καταλύματα και συνέχισαν να ασχολούνται με την ''κλοπή'' που κάνει στις μοιρασιές των φαγητών η Σοφιάννα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο νέος καβγάς των Μαχητών στο Survivor 5

«Είπε ο καθένας τα πάντα δημόσια τα είπα όλα μπροστά στην Ελλάδα! Έχουν καταγραφεί όλα!», φώναξε αρχικά η Πελαγία Καζολέα με τον Σπύρο Μαρτίκα να της απαντάει:

«Φέρε και καμία νίκη να μην είσαι τσάμπα εδώ».

«Θα φέρνω ό,τι γουστάρω Αν θέλω δεν παίζω κιόλας και φέρνω πέναλτι», απάντησε η παίκτρια.

Διάσημοι ή Μαχητές στο Survivor απόψε;

Η εβδομάδα μέχρι στιγμής ανήκει στους Κόκκινους. 3 νίκες οι Διάσημοι Survivors, 3 ήττες οι Μαχητές. Στον τάκο τρία επίσης πρόσωπα από αυτούς... Απόψε 15/2 και οι δυο ομάδες θα αντιμετωπίσουν έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να κερδίσουν ένα από τα σημαντικότερα έπαθλα, αυτό της επικοινωνίας.

Τα πράγματα στους Μπλε δεν είναι καθόλου καλά. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού αναφέρθηκαν πολύ άσχημα πράγματα από την ομάδα με στόχο την Πελαγία και την Σοφιάννα. Γενικά το μεταξύ τους δεν πάει πολύ καλά. Κι αν δεν υπάρχει ψυχολογία δεν υπάρχει ούτε νίκη το ξέρουμε αυτό. Είναι και αφάγωτοι τόσες μέρες.

Από την άλλη οι Διάσημοι έχουν πάρει τα πάνω τους. Οι νέες προσθήκες τους έκαναν πάρα πολύ καλό. Και γρήγοροι είναι και δυνατοί και φαγωμένοι. Το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Αρχικά, στα stories του Youweekly.gr στο instagram μπορείτε να μπείτε και να ψηφίσετε δωρεάν ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι (πατήστε εδώ) έτσι για να έχουμε μια πρώτη άποψη αν και σε λίγες ώρες θα έχουμε 100% επιβεβαιωμένο spoil για το ποιος θα φύγει αύριο! (UPDATE: ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ - ΟΡΙΣΤΙΚΟ).

Τώρα πάμε στα δικά μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας απόψε οι Διάσημοι θα συνεχίσουν τα σερί τους! Αυτοί θα πάρουν τον αγώνα, αυτοί θα "γευτούν" και το έπαθλο επικοινωνίας για ακόμη μια φορά. Οι μπλε με τέτοια ψυχολογία δεν πάνε πουθενά. Έχουν διαλυθεί. Μήπως πρέπει να γίνει κάτι γι' αυτό; Γιατί τους βλέπω να πέφτουν ένας ένας κάτω σαν τα κοτόπουλα αν δεν φάνε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils