Survivor 5 trailer 16/2: Θα το ανακοινώσει ο Λιανός στο αποψινό συμβούλιο - Το μεγάλο αντίο

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 16/2: Θα το ανακοινώσει ο Λιανός στο αποψινό συμβούλιο - Το μεγάλο αντίο

Τετάρτη σήμερα 16/2 κι έχουμε πέραν από αγώνα επάθλου και το συμβούλιο του νησιού από το οποίο ένας Survivor δεν θα επιστρέψει πίσω στην παραλία παρά μόνο για να φτιάξει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Η εβδομάδα αν μη τι άλλο ήταν επεισοδιακή αφού είδαμε τους Μαχητές να σημειώνουν σερί ήττες κι ενώ οι Διάσημοι έτρωγαν και γελούσαν εκείνοι έριχναν συμπαίκτες τους στον τάκο!

Συγκεκριμένα βγήκαν τρεις: Ο Ανδρέας και η Πελαγία από την ψηφοφορία των παικτών και ο Σπύρος δόθηκε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού από τον Σάββα που πήρε την ατομική ασυλία.

Γενικά καθόλου καλό το κλίμα στην Μπλε παραλία και τους έχει επηρεάσει τόσο πολύ που δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη! Απόψε θα αντιμετωπίσουν έναν σκληρό στίβο μάχης που θέλει ταχύτητα και αντοχή (κι αν δεν τρως που τα βρίσκεις αυτά τα δυο;) και στόχο φυσικά! Ξέρουμε ποιοι κερδίζουν (δείτε εδώ) όπως ξέρουμε και ποιος αποχωρεί απόψε (δείτε εδώ).

Κάποιοι Μαχητές θα στήσουν πάρτι ενώ κάποιοι άλλοι θα την φορέσουν την πλερέζα... Η συνέχεια επί της οθόνης. Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το trailer.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils