Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: «Μετά το Survivor έχασα τελείως το μυαλό μου»

Πραγματικά αυτό που συνέβαινε ήταν τρομερό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: «Μετά το Survivor έχασα τελείως το μυαλό μου»

Στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Βαλάσης το πρωί της Παρασκευής 18/2. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του στο Survivor αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διαχείριση της απρόσμενης αναγνωρισιμότητας.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση για το Survivor

«Πραγματικά αυτό που συνέβαινε με το Survivor ήταν τρομερό! Τα σκέφτομαι τώρα και βλέπω τα τωρινά παιδιά που νομίζουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό και φοβερό και λέω «Χριστέ μου τι να τους πω τώρα;». Με περίμενε από κάτω ένα βανάκι για το πότε θα βγω από το σπίτι και έβγαινα από άλλη πλευρά επί τέσσερις μήνες.

Όλο αυτό ήταν πρωτοφανές στη δική μου λογική. Ποιος είμαι γω που τρέχουν οι κάμερες από πίσω μου; Το ζούσα όλο αυτό και έχασα το μυαλό μου, τελείως. Μπήκα για πρώτη φορά στα μπουζούκια και σηκώθηκαν 3.000 άνθρωποι και με χειροκροτούσαν. Σιγά ρε! Χειροκροτούσα και γω γιατί αποροούσα που το έκαναν για μένα. Φεύγει με τέτοια σκηνικά το μυαλουδάκι σου και δυστυχώς το καταλαβαίνεις βίαια αυτό» ανέφερε ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος πριν λίγο καιρό μίλησε και για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.

Το ποσό που είχε πάρει για δυο μήνες συμμετοχής στο Survivor

Καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day, βρέθηκε ο Ηλίας Βαλάσης, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού και έκανε αρκετά ενδιαφέρον αποκαλύψεις.

«Εγώ φώναζα ότι δεν ήμασταν… εμείς εκεί. Η πείνα μας αλλοίωσε, μας διαστρέβλωσε. Έτσι ακριβώς είναι. Με τόσα λεφτά που δίνουν τώρα, θα πήγαινα… χθες. Ο Acun δεν έχει έρθει, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω το θέατρο. Με μηδέν θέατρο τώρα, αν θα το έκανα; Με τόσα λεφτά; Τι λέτε; Εκπομπή μέσα στην εκπομπή θα έκανα», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες τότε, ο Ηλίας Βαλάσης έβαλε τα γέλια και είπε: «Τι λέει; Στο τέλος πήρα ένα χιλιάρικο».

Να υπενθυμίσουμε πως φέτος οι παίκτες πληρώνονται... χρυσά.